Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Algerie

Med sin geografiske plassering på toppen av Nord-Afrika, er Algeri ideelt plassert for fergeoverfarter fra det spanske fastlandet. Det er også en rekke ruter til Frankrike. Uansett hvor man seiler fra, er alle overfartene over Middelhavet relativt lange, og anbefales, å booke en lugar.

Almeria er den spanske havnen som tilbyr tjenester til Oran og Ghazaouet i Algerie, og begge disse destinasjoner gir en muligheten for å fordype seg i algerisk kultur. Ghazaouet er en port til Tlemcen Nationalpark – et område i Algerie som inkluderer fosser, historisk arkitektur og skoger. Oran er landet nest største by, og har fantastiske eksempler på klassisk arabisk arkitektur – selv jernbanestasjonen er designet i en stil som ikke finnes andre steder i verden.

Marseille, på den sørlige kysten af Frankrike, har et stort utvalg av destinasjoner for passasjerer som ønsker å seile til Algerie. Det er regelmessige ferger til Alger, Bejaia, Oran, Annaba og Skikda, og hver av disse havnene gir et unikt innblikk inn i den algeriske kulturell opplevelsen.

Alger er hovedstaden i Algerie, og monumentet av the Marty’s er en konstruksjon som skal besøkes. Det ble bygget for å minnes dem som døde under den lange kampen for algerisk selvstendighet. Hvis man ser på de omkringliggende statuer, tilbys et fascinerende innblikk inn i de forskjellige fasene, det førte til de aktuelle Algerie.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • Få pris
  • Balearia
    • Få pris
  • Naviera Armas
    • Få pris

Ruter og havner i Algerie