Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3035 ruter og 658 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Algerie

Med sin geografiske plassering på toppen av Nord-Afrika, er Algeri ideelt plassert for fergeoverfarter fra det spanske fastlandet. Det er også en rekke ruter til Frankrike. Uansett hvor man seiler fra, er alle overfartene over Middelhavet relativt lange, og anbefales, å booke en lugar.

Almeria er den spanske havnen som tilbyr tjenester til Oran og Ghazaouet i Algerie, og begge disse destinasjoner gir en muligheten for å fordype seg i algerisk kultur. Ghazaouet er en port til Tlemcen Nationalpark – et område i Algerie som inkluderer fosser, historisk arkitektur og skoger. Oran er landet nest største by, og har fantastiske eksempler på klassisk arabisk arkitektur – selv jernbanestasjonen er designet i en stil som ikke finnes andre steder i verden.

Marseille, på den sørlige kysten af Frankrike, har et stort utvalg av destinasjoner for passasjerer som ønsker å seile til Algerie. Det er regelmessige ferger til Alger, Bejaia, Oran, Annaba og Skikda, og hver av disse havnene gir et unikt innblikk inn i den algeriske kulturell opplevelsen.

Alger er hovedstaden i Algerie, og monumentet av the Marty’s er en konstruksjon som skal besøkes. Det ble bygget for å minnes dem som døde under den lange kampen for algerisk selvstendighet. Hvis man ser på de omkringliggende statuer, tilbys et fascinerende innblikk inn i de forskjellige fasene, det førte til de aktuelle Algerie.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Corsica Linea
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris

Algerie anmeldelser

 • "God tur"

  Booket denne ferger, etter å være blitt sivktet av et rivaliserende selskap som avlyste med 24 timers varsel. Ren lugar, fremragende mat. Vil helt sikkert bruke dette selskapet og ruten igjen.

  Les mer Les mindre
 • "26 september 2014"

  Vi reiste ved lunsj tid. Selv om vi hadde et kort, så ville det ha vært praktisk med noen skilt nær katedralen til fergen. Ansatte var svært hjelpsomme og kompetente. Gode wifi områder. Været var varmt og solrikt, og det var mange mennesker som solbadet på de øverste dekkene – gode fasiliteter. Catering god, men ikke åpen lenge nok. Prisene er ytterst rimelige. Vår eneste klage er at dyr er tillatt i offentlige områder og lugarer. Det er kenneler om bord med diverse fasiliteter, slik at hundeeiere bør bruke disse. Vi har seilt på denne ruten i 3 år, og vil forhåpentlig fortsette med å seile på den i mange år.

  Les mer Les mindre
 • "Barcelona til Mahon"

  Nattfergen var fin, lugaren var liten, men tilstrekkelig, og det var godt å kunne dusje. Det eneste problemet var temperaturen, lugaren var svært varm. Air kon ville ha gjort en stor forskjell.

  Les mer Les mindre
 • "Forferdelig tur"

  Utreisen var mer eller mindre okay. Fergen var rolig, men vi seilte over 1½ time sent fra Algeciras. Parkering er annonsert på hjemmesiden, men uten kort eller ytterligere detaljer. Når man er i selve havnene, er det vanskelig å navigere rundt i bilen. Maten er god, sitteplasser er behagelige og folk i alminnelighet er vennlige og hjelpsomme. Det var vår første tur, og vi visste ikke noe om hvordan det fungerte. Det er stort sett ingen skilt i havnen, ingen advarelser eller noe på fergen. På hjemmesiden står det, at Tanger Med er kort utenfor byen, men det er faktisk en 40 minutters tur med buss! Reisen tilbake til Spania var et helvete. Vi måtte vente to timer i kø ved sikkerhetskontrollen, 1½ time utenfor terminalen, før en buss tok oss til fergen. Etter endda 1½ times venting på fergen, seilte den endelig! Vi skulle være ankommet kl. 1:30, men ankom først kl.6:30!!!! Ta fergen fra Tarifa, men ta den IKKE fra Algeciras.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Algerie