Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Bejaia havn

  • Bejaia Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bejaia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bejaia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Bejaia Ferge servicer

Bejaia Guide

Bejaia Guide

Béjaïa er en havneby beliggende i Kabylien region på den nordlige kysten av Algerie. Béjaïa er utstyrt med Yemma Gouraya Mountain som bakgrunn og naturlige attraksjoner, inkludert Aiguades stranden, Soummam elv og Monkey Peak. Béjaïa havn fungerer som porten til syv provinser i det sørøstlige. Byen og havnen har gode veiforbindelser til alle de algeriske byene, samt til jernbanenettet og den internasjonale flyplassen. Havnen er plassert i byens bukt. Som de fleste byene langs Algeries kyst, har Béjaïa et middelhavsklima med mye varme, tørre somre og milde, våte vintre.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.