Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci transporterer biler og passasjerer over Middelhavet mellom Italia, Spania, Tunisia, Marokko og øyene Sicilia og Sardinia.

Fergeselskapet startet med deres første skip i 1992, og er kjent for deres første klasse flåte som består utelukkende av Cruise Ferries – navnet på et skip som kombinerer evnen til å transportere passasjerer og kjøretøyer med fasiliteter om bord, som er typiske for et cruiseskip.

Millioner av passasjerer bruker Grandi Navi Veloci hvert år. Designet og komforten av lugarene, den oppmerksomme servicen om bord, barneområdene og utallige attraksjoner gjør reiser med Grandi Navi Veloci til en unik opplevelse.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Grandi Navi Veloci seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Alle Grandi Navi Veloci ruter

Grandi Navi Veloci kundeanmeldelser

 • "En fremragende service"

  Vi har brugt Grandi Navi Veloci mange ganger gjennom årene. Skipet vi reiste på denne gang, Excellent, var veldig god. Vi hadde en god størrelse suite med en behagelig dobbeltseng. Fasilitetene om bord på skipet var fremragende. Personalet var hjelpsomme og vennlige. Godt utvalg av spisefasiliteter.

  'Jeremy' reiste med Grandi Navi Veloci på Excellent

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket"

  Skipet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen innsats fra personalet for å vende skipet raskt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi nesten tre timer forsinket. Så jeg nådde ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang fp en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter teller tilsynelatende ikke! Til sammenligning var Tirrenia fergen i tiden.

  'Anonym' reiste med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Genoa til Palermo"

  På den 21 timer lange turen var restauranter bare åpen en liten del av tiden, slik at tilgjengeligheten for skikkelig mat var nokså dårlig. Maten servert etter boarding var kald, men smakte ok. Det var svært stressende og irriterene å være tvunget til å lytte til høy og dårlig underholdning de siste to timene i salongen innen ankomst.

  'Patrick' reiste med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelig reise"

  Reiste med M/S Snav Toscana mellom Sardinia og Italia. Skipet var hyggelig og holdt høy standard. God mat i restauranten. Veldig hyggelig personale om bord. Lugaren var ren og pen. Reiser gjerne med M/S Snav Toscana igjen.

  'Gunnar' reiste med Grandi Navi Veloci på GNV Azzurra

  Les mer Les mindre