Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci transporterer biler og passasjerer over Middelhavet mellom Italia, Spania, Tunisia, Marokko og øyene Sicilia og Sardinia.

Fergeselskapet startet med deres første skip i 1992, og er kjent for deres første klasse flåte som består utelukkende av Cruise Ferries – navnet på et skip som kombinerer evnen til å transportere passasjerer og kjøretøyer med fasiliteter om bord, som er typiske for et cruiseskip.

Millioner av passasjerer bruker Grandi Navi Veloci hvert år. Designet og komforten av lugarene, den oppmerksomme servicen om bord, barneområdene og utallige attraksjoner gjør reiser med Grandi Navi Veloci til en unik opplevelse.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Grandi Navi Veloci seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Alle Grandi Navi Veloci ruter

Grandi Navi Veloci kundeanmeldelser

 • "Forsinket"

  Skipet var OK, men ankom to timer for sent i Palermo. Ingen innsats fra personalet for å vende skipet raskt, så da vi endelig kom til Genoa, var vi nesten tre timer forsinket. Så jeg nådde ikke min videregående togforbindelse og kunne ikke engang fp en refundering – man skal være over tre timer forsinket for dette. 2 timer og 45 minutter teller tilsynelatende ikke! Til sammenligning var Tirrenia fergen i tiden.

  'Anonym' reiste med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Genoa til Palermo"

  På den 21 timer lange turen var restauranter bare åpen en liten del av tiden, slik at tilgjengeligheten for skikkelig mat var nokså dårlig. Maten servert etter boarding var kald, men smakte ok. Det var svært stressende og irriterene å være tvunget til å lytte til høy og dårlig underholdning de siste to timene i salongen innen ankomst.

  'Patrick' reiste med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelig reise"

  Reiste med M/S Snav Toscana mellom Sardinia og Italia. Skipet var hyggelig og holdt høy standard. God mat i restauranten. Veldig hyggelig personale om bord. Lugaren var ren og pen. Reiser gjerne med M/S Snav Toscana igjen.

  'Gunnar' reiste med Grandi Navi Veloci på GNV Azzurra

  Les mer Les mindre
 • "Noen problemer, men det virker."

  - Lugaren vi fikk var god. Stor, behagelig seng, - Reisen var rolig. - Ikke mange servicer. Det var bare et spisested åpen om natten for en stund. Bar åpnet aldri. Det var bare én kafe åpen, og ingen varm mat. - Fergen var tre timer forsinket. Det tok dem fem timer å lesse den, og ankom bare to timer før avgang. Hele lesse prosessen var tortur. Vi reiste uten bil, så da de åpnet porten til kai, var det en veldig lang gåtur, hvoretter vi måtte stå i kjø i blest, mens de sjekkede dokumenter flere ganger utenfor. Pass og billetter – igjen og igjen. - Mange passasjerer bestiller de billige billettene, som gir dem et sovesete. De fleste bruker dem imidlertid ikke. De tar med puter, madrasser, barnesenger og sover i haller og korridorer. Svært irriterende. De bør bruke det setet de har fått tildelt.

  'Paul' reiste med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre