Grandi Navi Veloci
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci transporterer biler og passasjerer over Middelhavet mellom Italia, Spania, Tunisia, Marokko og øyene Sicilia og Sardinia.

Fergeselskapet startet med deres første skip i 1992, og er kjent for deres første klasse flåte som består utelukkende av Cruise Ferries – navnet på et skip som kombinerer evnen til å transportere passasjerer og kjøretøyer med fasiliteter om bord, som er typiske for et cruiseskip.

Millioner av passasjerer bruker Grandi Navi Veloci hvert år. Designet og komforten av lugarene, den oppmerksomme servicen om bord, barneområdene og utallige attraksjoner gjør reiser med Grandi Navi Veloci til en unik opplevelse.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Grandi Navi Veloci seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Alle Grandi Navi Veloci ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Grandi Navi Veloci kundeanmeldelser

 • "Logistisk utfordring"

  En drosje gjør susen, men setter oss av ved et annet enn rederis terminal. Trekontorer senere står vi med billett i hånda. Vi venter til biler har blitt plassert på kaia og kan trille baggasjen ombord over bildekket for å ta heis og få utdelt cabinkort. Cabinen trang, men var ren og helt grei. Ut på akterdekk for å se på hvorledes man planlegger å stue en ferge med biler ogcontainere. Fabelaktig hvor flinke de var. Dessverre ble det mye last og en times forsinket avgang. Dette ble tatt inn i løpet av natten så neste morgen var Palermo klar for ankomst. Ny forsinkelse pga mye last og en times venting. Vel i land ingen transport var tilgjengelig så det ble en spasertur inn til byen. Fin tur med enkle tilpasninger kunne gjort turen ekstra fin.

  Les mer Les mindre
 • "Genova til Barcelona "

  Vi tok fergen etter kjøreturen vår rundt i Italia, vi booket online og hadde ikke det stykket papr som skulle brukes for å komme inn i havnen. Man skal gå ut og finne billettkontoret, som er på den øverste etasjen av et shopping senter, som ikke er godt skiltet. Når man er det, skal man parkere med biler, som skal med andre ferger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det tid til pålessing, har man en liten mann med en stor fløyte, som løper rundt og skriker av alle, det er temmelig morsomt. Lugaren var ok, ren og dusjen var god. Selvbetjeningsrestauranten er bare åpen i litt tid, og jeg har aldri sett en så lang kø for mat, slik at vi gikk inn i hovedrestauranten, hvor maten var god, men dyr. Og siste; på hjemmesiden sa de at fergen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. jeg vet ikke hvordan de kunne få det så feil!!

  Les mer Les mindre
 • "behagelig transport"

  Det var lidt svært at finde indcheckningen, det ville være en god ide med komplet adresse til GPS på billetten eller hjemmesiden, eller lille kortudsnit. Personalet var fra start til slut meget venlige og servicemindede. Vores 2 køjes kahyt med vindue var fin, med eget toilet og bad. der var redt op og der var håndklæder. På grund af årstiden (sidst oktober) var der ikke mange passagerer, og det afspejlede sig selvfølgeligt i udbudet af åbne cateringtilbud. Vi var dog meget tilfredse og havde en behagelig og god overfart mellem Palermo og Napoli.

  Les mer Les mindre
 • "En fremragende service"

  Vi har brugt Grandi Navi Veloci mange ganger gjennom årene. Skipet vi reiste på denne gang, Excellent, var veldig god. Vi hadde en god størrelse suite med en behagelig dobbeltseng. Fasilitetene om bord på skipet var fremragende. Personalet var hjelpsomme og vennlige. Godt utvalg av spisefasiliteter.

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.