Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Genoa havn

 • Med bil

  Du kan nå Genoa havn fra nord via A26 og A7 motorveiene, fra vest via A10 og øst fra via A12. Ta avkjøring ’Genova Ovest’ og følg skiltene til ’porto’.

 • Med tog

  I Genoa er det to store stasjoner – ’Genoa Brignole’ og ’Genoa Piazza Principe’.

 • Adresse

  Port of Genoa (Liguria) - Maritime Station, P.le dei Traghetti Iqbal Masih 5 - 16126 Genova

 • Genoa Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Genoa før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Genoa Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Genoa Ferge servicer

Genoa Guide

Genoa Guide

Genoa er en levende havneby og hovedstad i Liguria regionen i Italia. Byens hovedkvarter har blitt et kulturelt sentrum og langs havnen kan man fortsatt finne grumsete havn smug. Man kan nyte en aperitiff i arkader, hvor der i Columbus tid ble solgt kjeks og skip olje. En rik statsborgerskap ble skapt av byens status, som en av verdens viktigste havner. Palassene i sentrum fremstiller den rikdom som Genoa var kjent for inntil industrialiseringen reduserte byens økonomiske vekten i Italia. Genovesene er kjent for å passe på pengene deres. Byen er rik på gamle og kjente banker, og det var her man i sin tid oppfandt ”vekslene”. Noen påstår at ligurene i det hele tatt er nærrike og får bekreftet den ideen ved å se på de mnage husene som gemisser og dekorasjoner er malt på – det er jo billigere enn kunstferdig og tidskrevende gips- og strukturarbeid.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.