Moby Lines

Moby Lines forbinder det italienske fastlandet med øyene Sardinia, Korsika og Elba med en flåte av moderne skip.

Med Moby Lines 130 år av tradisjon og erfaring i fergeindustrien, er du garantert en komfort som normalt er forbeholdt cruiseskip mellom Italia, Sardinia, Korsika og Elba.

Med Moby Lines er du ikke bare ”på din vei”, men ferie er allerede startet når du kommer om bord! Med Moby Lines kan du reise i behagelige omgivelser med en hjertelig atmosfære.

Moby Lines cruise ferger har en særlig karakter, noe som er avspeilt i atmosfæren om bord, og de strever etter å oppfylle alle passasjerers ønsker for deres tur.

Med directferries.no kan du finne Moby Lines seilplaner, billettpriser og booke Moby Lines fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Moby Lines med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Moby Lines ruter

Moby Lines kundeanmeldelser

 • "Moby"

  Deiligt skip, rent, romsligt, ville bruke igjen.

  'Roland' reiste med Moby Lines på Moby Freedom

  Les mer Les mindre
 • "Bonifacio og Santa Teresa Di Gallura med Moby Lines"

  Dette er en kort rute. Moby gjorde det til en behagelig opplevelse. Det er ikke nok tid til å se og bruke alle fasilitetene, men de så gode ut.

  'Joseph' reiste med Moby Lines på Moby Bastia

  Les mer Les mindre
 • "Livorno til Bastia"

  I tiden, personalet hjelpsomt, glatt overfart.

  'Anonym' reiste med Moby Lines på Moby Vincent

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig tur"

  Jeg reiste på Genoa – Olbia rute i august. Jeg booket et reservert sete, og fant ut at det var beliggende i et ødt område under garasjen. Jeg kunne ikke ånde, det var ingen luft. Jeg kunne ikke gå til bar, for det var ingen skap til bagasjen min. Personalet om bord foreslo at jeg rykket til restauranten på dekk 6. Men temperaturen var så lav at jeg ble syk.

  'Anonym' reiste med Moby Lines på Moby Freedom

  Les mer Les mindre