Moby Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Moby Lines

Moby Lines forbinder det italienske fastlandet med øyene Sardinia, Korsika og Elba med en flåte av moderne skip.

Med Moby Lines 130 år av tradisjon og erfaring i fergeindustrien, er du garantert en komfort som normalt er forbeholdt cruiseskip mellom Italia, Sardinia, Korsika og Elba.

Med Moby Lines er du ikke bare ”på din vei”, men ferie er allerede startet når du kommer om bord! Med Moby Lines kan du reise i behagelige omgivelser med en hjertelig atmosfære.

Moby Lines cruise ferger har en særlig karakter, noe som er avspeilt i atmosfæren om bord, og de strever etter å oppfylle alle passasjerers ønsker for deres tur.

Med directferries.no kan du finne Moby Lines seilplaner, billettpriser og booke Moby Lines fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Moby Lines med alternative fergeselskaper.

Alle Moby Lines ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Moby Lines kundeanmeldelser

 • "Comfortable trip "

  We took the night ferry between Nice and Bastia. Departure and arrival was on time. Staff was friendly and helpful. Cabins were cosy and very clean. We slept very well. Some of the announcements on the speaker systems were given in French only and we struggled a bit with understanding those. Safety announcements were repeated in several languages though. We had a nice trip and would be happy to travel with Moby again.

  Les mer Les mindre
 • "Slitt danskebåt"

  Helt grei båt, men noe slitt og alt luktet ikke friskt. Ungene syns det var fantastisk :-)

  Les mer Les mindre
 • "Ferjetur fra Livorno til Bastia"

  Vi gikk til ferja i øsende regnvær i Livorno, og var ganske bløte når vi kom fram til ferja. Litt forvirrende hvordan vi skulle komme oss om bord i ferja, men vi fant ut av det. I tillegg var det ikke særlig godt tilpasset personer som reiste med koffert, det var ganske trangt på ferjedekket (mellom bilene). For det var på den måten vi kom oss om bord i ferja, sammen med bilene

  Les mer Les mindre
 • "Moby"

  Deiligt skip, rent, romsligt, ville bruke igjen.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.