Genoa til Olbia Ferge

Genoa Olbia fergeruten knytter Italia med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 10 Timer mens Grandi Navi Veloci servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t.

Det er 27 Uke overfarter på Genoa Olbia ruten mellom Italia og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Genoa - Olbia Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 3 Daglige Avganger 10 t
    • Få pris
  • Grandi Navi Veloci
    • 6 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Olbia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Olbia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Olbia Guide

Olbia er en italiensk by som ligger på den nordøstlige delen av øya Sardinia og havnen dens mottar ferger fra det italienske fastlandet. Olbia er ikke så tiltrekkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle delen av byen har romerske bade, en imponerende kirke og en rekke andre historiske bygninger. Populær blant turister er den middelalderske Pisa romanske kirke som ble hugget ut av Galluren granitt. En populær festival i byen er Festa di San Simplivio, som er en av byens største og feires over tre dager i midten av mai.

Olbia havn er på en øy, som er forbundet med byen av en lang demning. Bilferger knytter Olbia med destinasjoner på det italienske fastlandet, inkludert Genova og Civitavecchia, nær Roma. Det er også fergeforbindelser til Golfo Aranci.