Genoa
Olbia
Ferger til Sardinia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Genoa til Olbia Ferge

Genoa Olbia fergeruten knytter Italia med Sardinia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 3 ganger dag, Grandi Navi Veloci 6 ganger Uke & Tirrenia servicen er tilgjengelig opp til 5 ganger Uke.

Det er 32 Uke overfarter på Genoa Olbia overfarten mellom Italia og Sardinia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Genoa til Olbia?

  Fergetiden fra Genoa til Olbia er omtrent 10h 19m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Genoa og Olbia?

  Det er 3 populære fergeoperatører for Genoa til Olbia. Disse er
  • Moby Lines
  • Grandi Navi Veloci
  • Tirrenia
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Genoa til Olbia?

  Bestill ferger fra Genoa til Olbia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Genoa til Olbia?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Genoa til Olbia med
  • Moby Lines
  • Grandi Navi Veloci
  • Tirrenia
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Genoa til Olbia?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Genoa til Olbia med
  • Moby Lines
  • Grandi Navi Veloci
  • Tirrenia
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Genoa til Olbia?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Grandi Navi Veloci

Genoa Olbia Ferge anmeldelser

 • "Helvete"

  Tur fra helvete, jeg spilte €953, 3 timer forsinket på utreisen og tilstanden om bord var forferdelig! Setene kunne ikke lenes tilbake. Tilstanden av toalettene var forferdelige. Toalettene var blokkert, og det var vann overalt. På tross av at mange passasjerer klaget over kulden, fikk vi å vite at de ikke kunne gjøre noe ved det. Jeg vil ikke anbefale Tirrenia.

  'Bithia' travelled on Bithia

  Les mer Les mindre

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.


Olbia Guide

Olbia er en italiensk by som ligger på den nordøstlige delen av øya Sardinia og havnen dens mottar ferger fra det italienske fastlandet. Olbia er ikke så tiltrekkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle delen av byen har romerske bade, en imponerende kirke og en rekke andre historiske bygninger. Populær blant turister er den middelalderske Pisa romanske kirke som ble hugget ut av Galluren granitt. En populær festival i byen er Festa di San Simplivio, som er en av byens største og feires over tre dager i midten av mai.

Olbia havn er på en øy, som er forbundet med byen av en lang demning. Bilferger knytter Olbia med destinasjoner på det italienske fastlandet, inkludert Genova og Civitavecchia, nær Roma. Det er også fergeforbindelser til Golfo Aranci.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.