Livorno til Golfo Aranci Ferge

Livorno Golfo Aranci fergeruten knytter Italia med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Ferries. Det er opp til 16 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Livorno Golfo Aranci fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Livorno - Golfo Aranci Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • 16 Ukentlige Avganger 7 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Livorno Golfo Aranci priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Livorno Golfo Aranci ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Livorno Golfo Aranci Ferge anmeldelser

 • "Alt var fint"

  Alt var fint, vi er glade for dere service.

  'Avdulah' reiste på Livorno Golfo Aranci ruten med Corsica Ferries på Mega Express Three

  Les mer Les mindre
 • "Rolig tur"

  Jeg har reist med Corsica Ferries, Mega Three Express ferge; natt på utreisen og dag på returen. På nattoverfarten hadde vi en behagelig lugar. Denne gjorde turen kortere, fordi vi først våknet ved ankomst. Turen var glatt. Fantastisk underholdning med barne disko og utendørs cocktail bar. Hjemturen var også behagelig. Det var en 6 timers overfart og døtrene mine sov overhodet ikke, fordi det var så mye å lage. Den eneste negative er at passasjerene ikke må sitte eller legge hvor de ønsker, og det er kjæledyr overalt (ikke særlig hygienisk).

  'francesca' reiste på Livorno Golfo Aranci ruten med Corsica Ferries på Mega Express Three

  Les mer Les mindre
 • "Tur"

  Jeg har reist til Sardinia siden jeg var 4 år, fordi faren min er derfra, og jeg har sett en konstant forbedring mht. ferger. Jeg har bare to mså klager: For det første ville det være godt å se personalet om bord arbeid med mer entusiasme, et smilende ansikt oppfordre passasjerer til å forbruke. For det annet, kan jeg ikke forstå hvorfor turen kostet meg nesten like mye som akkommodasjon på Sardinia. Kanskje ville de få flere kunder, hvis dere kan tilby bedre priser. PS. Jeg booket i februar, hvor billettene var billigere.

  'Luca' reiste på Livorno Golfo Aranci ruten med Corsica Ferries på Mega Express Three

  Les mer Les mindre
 • "Corsica Ferries opplevelse"

  Ren ferge, vennlig personale, priser litt dyre, men alt i alt, en god opplevelse.

  'Alessandro' reiste på Livorno Golfo Aranci ruten med Corsica Ferries på Mega Express Three

  Les mer Les mindre

Livorno Guide

Den italienske byen og havn Livorno ligger på den vestlige kysten av Toscana. Mye av det opprinnelige gaten layout og arkitektur er blitt bevart i det Nye Venezia område av byen. I dette området kan besøkende se gamle broer, smale gater, adelsmenns hus og et nettverk av kanaler som ble brukt til å knytte byens havn til varehuset dens. Andre ting av interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitusjoner.

Byens havn er den tredje største på Italias vestkyst, og leverer mange tjenester og fasiliteter, inkludert godshåndtering og passasjer service. Havnens fasiliteter inkluderer rullesstolramper, toaletter og badefasiliteter. Det er også bar, restauranter, et konferansesenter, banker og mer. Fra havnen er det fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci ligger på nordøst kysten av Sardinia i Italia. Byen er veldesignet med gode fergeforbindelser til resten av Italia og er bare et par kilometer fra Porto Rotondo og 15 km fra Olbia. Det er enighet omkring den nøyaktige betydningen av Golfo Arancis navn. En betydning har det at navnet stammer fra et skipsvrak som var full av appelsiner, og en annen, er knyttet til det sardinske uttrykk ”granci”, som er de krabbene som finnes i området.

Besøkender til Golfo Aranci har også en tendens til å besøke det marine reservatet som ligger på den nærliggende øya Tavolara. Også populært med besøkender, er det store utvalget av vannsport, som man kan nyte i det deilige, varme vann, som finnes på byens kyster.

Det er daglige fergeservicer fra byens havn til Civitavecchia, Livorno og Fiumcino.