Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Golfo Aranci havn

 • Med bil

  Golfo Aranci havn ligger på nordsiden af Sardinia. Hovedveien nord til sør er Carlo Felice SS 131. Nord fra, ta SS1 (State Road 1) og følg skiltene til Golfo Aranci i 7 km. Sør fra, følg skiltene til Golfo Aranci fra SS131. Havnen ligger i Nuova Stazione Marittima.

 • Med tog

  Toglinjen i Sardinia er en enorm Y. Den viktigste ruten går fra Cagliari til Chillivani og krysser Oristano og så deler den på den ene siden til Sassari og Porto Torres og den annen til Olbia og Golfo Aranci.

 • Med buss

  Busser fra Golfo Aranvi tjener en rekke destinasjoner på Sardinia. ARST tilbyr busstjenester til byer i Sardinia og har en stasjon i Golfo Aranci. For mer informasjon, se www.arst.sardegna.it.

 • Adresse

  Nuova Stazione Marittima, 07020 Golfo Aranci, Sardinia

 • Golfo Aranci Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Golfo Aranci før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Golfo Aranci Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Golfo Aranci Ferge servicer

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci Guide

Golfo Aranci er en gammel fiskerby, som har sin beliggenhet for strategiske grunner. Bukten ved Golfo Aranci er rik på fisk. Byen har en liten fiskerhavn og en anløp havn hvor mange ferger avgår til det italienske fastlandet. Hvis du ønsker å oppleve hva det betyr å leve i en riktig fiskerby og samtidig være i nærheten av byer som Olbia, den kjent by Porto Rotondo og rimelig tett på Costa Smeralda, så er Golfo Aranci et godt valg og et godt alternativ til en rolig ferie med sol og strand. Området er kjent for sine vakre, hvite sandstrender og smaragdgrønne hav. Byen har også et godt utvalg av restauranter med både tradisjonelle sardinske retter og internasjonal mat.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.