Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Dublin havn

  • Med bil

    Dublin havn er tilgjengelig fra M1 fra nord, N11 fra sør og N7 fra vest. Dublin havn ligger nær sentrum og er godt skiltet. fra sentrum, følg Quays fra O’Connell Bridge ned til Point Depot, ta til venstre og følg veien helt til havnen.

  • Med tog

    Connolly stasjon tjener nord og sør for Irland og er ca. 15 minutters busstur fra havnen. Heuston stasjon tjener vest og er ca. 30 minutters busstur fra havnen.

  • Med buss

    Den sentrale bussterminal, Busárus, er 6½ km fra havnen. Det er buss tjenester mellom havnen og sentrum. billetter kan kjøpes om bord før ankomst til Dublin. Merk at på travle avganger (spesielt dagsturer) der kan være vanskelig å finne taxi tilgjengelig med mindre de er forhåndsbestilt.

  • Parkering

    Det er parkeringsmuligheter rett utenfor havnen.

  • Adresse

    Norfolk Line Irish Sea Alexandra Road Extension, Dublin Port, Dublin 1 P&O Irish Sea Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1 Irish Ferries Terminal Road South, Dublin 1 Isle of Man Steam Packet Terminal Road South, Dublin 1 Stena Line Alexandra Road, Dublin 1

  • Dublin Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Dublin før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Dublin Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Dublin Ferge servicer

Dublin Guide

Dublin Guide

Dublin er Irlands hovedstad og er en travl kosmopolitisk by som bokstavelig talt bobler med energi og entusiasme. En av de beste tingene ved Dublin er at man bare skal en halv times kjøretur utenfor byen for å få adgang til fjellturer, staselige hjem og haver og små fiskerlandsbyer. Dublin er en flott kulturelt senter og det er nok å velge mellom med byens fine museer, kunstgallerier og teatre. En spasertur rundt i byen vil avsløre alt fra middelalderlig og georgiansk arkitektur til mer moderne bygninger. Hvis du elsker å shoppe er Dublin et paradis. Her kan du kjøpe alt fra siste mote til kunst og håndverk. Dublin skryte av sine mange restauranter som serverer alt fra cuisine mat til tradisjonell pub mat.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.