Irish Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Irish Ferries

Irish Ferries er er Irlands ledende fergeselskap mellom Irland, Frankrike og Storbritannia, og transporter passasjerer, biler og frakt.

I løpet av de siste år, har Irish Ferries investert over €450 millioner i deres flåte og havnefasiliteter, og fergeselskapet har nå en av de mest moderne flåtene i Europa.

Alle Irish Ferries ferger har et utvalg av restauranter, kaféer og bar, underholdning og tv-stuer.

Irish Ferries bliver jevnlig anerkjent for sitt engasjement og kvalitet, og har flere ganger vunnet prisen for beste fergeselskap.

Bruk directferries.no for å finne Irish Ferries sine rutetider, priser og hvordan bestille Irish Ferries fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Irish Ferries med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Irish Ferries kundeanmeldelser

 • "Dublin - Holyhead"

  God tur, men jeg forstår ikke hvorfor maten er så dårlig kvalitet og så dyr.

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Irland"

  Turen til og fra Dublin var behagelig, punktlig og effektiv. Vi har tatt turen et par ganger i løpet av de siste fem årene. Vi har reist med bil. Innskipning og utskipning er rask og stress fritt. Servicene om bord er fantastiske med vennlig personale og et rent miljø.

  Les mer Les mindre
 • "Rask tur til Dublin"

  Svært behagelig tur til Dublin. Mye lettere å reise på ferge med en baby enn på fly. Avgikk og ankom i tiden. Hvis du har en ung familie vil jeg absolutt anbefale det.

  Les mer Les mindre
 • "Rask tur i dårlig vær"

  Det hadde vært blåsende utenfor i et par dager før vi skulle reise, slik at vi var litt nervøse, men besetningen så etter alle og rådde alle til å gå langs en vegg, hvis de ville gå rundt. Båten vippet litt, men samlet sett var det en behagelig overfart. Ville bruke igjen.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.