Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Cherbourg havn

 • Med bil

  Cherbourg havn er godt skiltet når du kommer til byen. Fra Paris, ta A15, deretter E05 mot Rouen. Følg deretter A13 mot Caen og deretter tar E46 deg hele veien til Cherbourg. Fra Le Havre, ta A13 mot Caen og deretter E46. Fra St. Malo ta E401 mot Caen og deretter E46.

 • Med tog

  Gare de Charbourg (Avenue Jean-François Millet) er knyttet til resten av Frankrike med SNCF nettverket. Det tar ca. 40 minutter å gå mellom togstasjonen og Cherbourg havn. For mer informasjon, se SNCF nettside.

 • Med buss

  Havnen er 10-15 minutters gang fra sentrum. Det nærmeste busstop er ’Boulevard Maritime’ i nærheten av kinoen.

 • Parkering

  Det er en parkeringsplass foran havnen. Parkering er gratis, men kun for korte opphold. Det er også et område nærheten av havnen, hvor biler og campingvogne kan parkere for natten.

 • Adresse

  Brittany Ferries & Condor Ferries: Quai de Normandie, 50100 Irish Ferries: Gare Maritime, 50100

 • Cherbourg Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Cherbourg før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Cherbourg Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Cherbourg Ferge servicer

Cherbourg Guide

Cherbourg Guide

Cherbourg er en by som ligger i Normandie i nordvest Frankrike. Dette var det første sted som vikingene erobret. For dem var det tydeligt at Cherbourg skulle være en havn. Byen utviklede seg i forhold til engelsk-fransk konflikt før det ble en kanal festning og, i 1944, verdens viktigste havn. Den engelske-normanniske stat, skapt i 1066 etter William erobret ved Hastings, var et viktigt faktum i Cherbourgs utvikling med sin gode geografiske beliggenhet i hjertet av denne stat. I 1145 kjøpte William Erobrerens barnebarn Matilda land i sognet av La Croûte du Homet, nær stedet av den moderne Cherbourg Arsenal. Hun beordret bygningen av et kloster dedikert til den hellige jomfru, hvis kull var i full udfolkdelse på denne tiden.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.