Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Picton havn

  • Picton Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Picton før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Picton Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Picton Ferge servicer

Picton Guide

Picton Guide

Picton er en by på toppen av Sørøya på New Zealand og porten til regionen Marlborough. Byen ble oppkalt etter den walisiske militær samarbeidspartneren av hertugen av Wellington, Sir Thomas Picton, som ble drept ved slaget ved Waterloo. Picton er hovedforbindelsen mellm Sør – og Nordøyene, med fergeforbindelser over Cook-smuget. Om sommeren kan det være opp til åtte avganger daglig. Picton er en hyggelig liten by til å bruke et par dager i til å utforske den vakre Marlborough Sounds og Queen Charlotte Track. Selve byen har også mye å by på, og er virkelig blomstret i løpet av de siste år. Høydepunkter inkluderer fiskeri og dykking.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.