Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Santander havn

 • Med bil

  For å komme til Santander havn, ta N634 vest langs kysten mot Coruna, og øst mot Bilbao. N611 går sør til Valladolid og N623 forbinder havn med Burgos. For å komme til havnen fra byen, følg skilt til Puerto, Zone Maritima eller Ferry.

 • Med tog

  Togstasjonen ligger 5-10 minutter fra havnen og her fra er det tjenester til Bilbao og Oviedo. RENFE er det nasjonale tog system og har forbindelser til nesten alle byer i Spania. Se Renfe nettside for mer informasjon.

 • Med buss

  Det er en busstasjon i Santander ca. 5-10 minutter fra havnen og det er vanlige tjenester til/fra Madrid og Bilbao.

 • Parkering

  Santander havn parkering er kun tillatt for hurtige opphold. Passasjerer som ønsker å parkere i lang tid, kan bruke en av parkeringsplasser i nærheten.

 • Adresse

  Estacion Maritime, Santander, 39002

 • Santander Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Santander før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Santander Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Santander Ferge servicer

Santander Guide

Santander Guide

Santander er en kystby og hovedstaden i den store kommune Cantabrian, som ligger på den spanske kysten. I romerriket var byen kjent som Portus Victoria Tuliobrigesium. Santanders nåværende navn stammer fra St Emeterio, som er navnet på en martyr vis hode (ifølge legenden) ble brakt dertil i det 3. århundre. I 1187 gjorde kong Alfonso VIII abbeden av San Emeterio til Herren, og i 1248 deltok Santander i kampen om Sevilla. Havnen var viktig for Castile i den sene middelalder, og også for handel med den nye verden. Santander ble offisielt en by i 1755. I 1893 ekspolderede frakt skipet Cabo Machichaoco i havnen og drepte 500 mennesker.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.