Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Newhaven havn

 • Med bil

  Newhaven havn ligger 103 km fra London, 16 km øst for Brighton og 24 km øst for Eastbourne. Fra Brighton kjør øst langs A27, forbi Lewes og ta A26 til Newhaven. Når du kommer til Newhaven, følg skiltene til Newhaven Ferry Port.

 • Med tog

  Du kan reise med tog til og fra Newhaven Harbour togstasjon som tilbyr regulære toge fra Seaford og Lewes / Brighton. Nasjonale tjenester går mellom London og Newhaven – de fleste med minst et skift på veien. For mer informasjon og bestilling, besøk vår tog til Newhaven Harbour eller tog til Newhaven side.

 • Med buss

  Regelmessige busser (betjent av South Coast Buses / Brighton & Hove) ankommer og avgår hver dag fra Brighton, Seaford, Bexhill, Folkestone, Dover, Rye og Hastings.

 • Parkering

  Det er parkering ved havnen.

 • Adresse

  Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF

 • Newhaven Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Newhaven før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Newhaven Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Newhaven Ferge servicer

Newhaven Guide

Newhaven Guide

Inntil 1600 tallet var Newhaven kjent som Meeching. Vin, sprit og plater av is fra Østersjøen ble seilt inn gjennom byens havn. Newhaven blomsteret med skipsverft og bryggerier. Inntil 1840 nådde jernbanen byen og den første ferge tjeneste ble etablert kort tid etter, og la dermed den korteste sjøveien mellom London og Paris. Både ferge tjenesten og Dieppe angrepet kastet sterke bånd mellom Newhaven og Dieppe. Hvert år er Dieppes ordfører Newhavens gjest ved en service for de 1000 kanadierne og allierte servicemenn som skipet inn fra Newhaven og døde på Dieppes strender. Minnet deres er bevart av en imponerende plinkt i en hage av minnet om dem ved havnen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.