Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Larne havn

 • Med bil

  Larne havn er ca. 25 minutters kjøring nord for Belfast. Fra Belfast: ta motorvei M2 nord og bli i spor 2 (av 5) eller 3 (av 5). Etter ca. 1,5 km passerer du under to broer. Følg motorveien i 0.8 km og du vil se at veien ser ut til å dele i tre. Til venstre for deg er en skarp venstresving, Greencastle, rett fram er to to baner av M2, som stiger opp av en bakke, og de to baner i høyre bliver til M3 og følger kyststrekningen Belfast Lough. Det er viktigt på dette tidspunkt å du er i bane 2 eller 3. Følg motorveien opp bakken i ca. 5 km og heretter vil du se en slip road til venstre som tar deg til Larne via A8 (M). Kjør av M2 på dette punkt og kjør inn i høyre side når du nærmer deg en rundkjøring type junktion. Som du kjører i rundkørseln vil du passerer under en bro – det er motorveien. Ta neste avkjøring fra rundkjøringen og kjør opp bakken og nedover til den andre rundkjøring. Fortsett rett gjennom denne og følg veien til du kommer til Larne. I larne er det skilte til havnen.

 • Med tog

  Larne havn er via Belfast sentral stasjon knyttet til Nord-Irlands jernbanenett, hvilke tjener alle deler av Irland.

 • Med buss

  Det er regelmessige busstjenester til havnen som tilbys av Ulster buss. For mer informasjon, ring +353 2827 2345.

 • Parkering

  Det er parkeringsplasser i havnen.

 • Adresse

  Ferry Terminal, Larne Harbour, Larne, BT40 1AW.

 • Larne Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Larne før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Larne Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Larne Ferge servicer

Larne Guide

Larne Guide

Det antas at byens navn kommer fra den irske prins Lathar, som eide landet rundt Larne i gamle tider. Området ble kjent som Lathar-na og endelig forkortet til Larne. Både fossiler og forhistoriske menneskelige gjenstander er funnet i hav daler. Larne var en av de tidligste vikinge bosettelser i Irland, som også ble kalt ”Ulfreksfjord”, og viking gravplasser er blitt funnet i området. Norske pirater brukte Larne som en base i 1000 og 1100 tallet. I 1315 landede Edward Bruce her med en styrke på 6000 mann for å drive irlændene til å velte England.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.