Kristiansand til Hirtshals Ferge

Kristiansand Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 15 min.

Det er 35 Uke overfarter på Kristiansand Hirtshals ruten mellom Norge og Danmark. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kristiansand - Hirtshals Fergeselskaper

 • Fjord Line
  • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Kristiansand Hirtshals priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kristiansand Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kristiansand Hirtshals Ferge anmeldelser

 • "Kristiansand-Hirtshals"

  Behagelig og rask reise

  'Elisabeth' reiste på Kristiansand Hirtshals ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Veldig bra"

  Hei, vil bare skryte av personalet på tilbaketuren, Hirtshals -Kristiansand, avgang 1700. Det ble litt rusjevær, men de sprang, plukket søppel, gikk rundt med spy poser. Og imponert over hvor effektivt det er med "stabling" av bilene. En flott båttur. Buffeten er ok. Og kanskje kjørt litt variasjon på barnefilmene om det var mulig. Men jeg er fornøyd med turen, og blir mitt første valg igjen.

  'May-brit' reiste på Kristiansand Hirtshals ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Kr.sand - Hirtshals"

  Enkel og komfortabel måte å reise på. Anbefaler Comfort med eller uten buffet.

  'Nina Marielle' reiste på Kristiansand Hirtshals ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Måtte betale 450 kroner ekstra."

  Hei. Da jeg skulle sjekke inn på ferja fra Kristiansand til Hirtshals 31/5 måtte jeg betale 450 kroner ekstra da det ikke var registrert fra Dere att jeg hadde kjøpt billett og skulle være med ombord. Vi var 2 personer med personbil. Hadde båten vært full hadde jeg ikke kommet med. Hvorfor skjedde dette og får jeg refundert pengene? Ellers var det en kjempeflott tur. Mvh. John M. Johannessen

  'John Marthon Johannessen' reiste på Kristiansand Hirtshals ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre

Kristiansand Guide

Kristiansand ligger i Vest-Agder fylke og er Norges femte største by. Byen ble grunnlagt i 1641 av Christian IV hvor Kristiansand har fått navnet sitt fra. I løpet av sommermånedene er det mange som besøker byen og dyreparken som ligger her. Dyreparken i Kristiansand er kjent for sjimpansen Julius, Kaptein Sabeltann og alle dyrene som finnes her. I løpet av året har de nesten en million besøkende, noe som gjør det til Norges mest besøkte attraksjon etter Holmenkollen.
Byen har fergeforbindelser til Danmark og det er flere avganger hver dag. Fergeterminalen har gode fasiliteter. Her finner du toalett, kiosker og området er tilrettelagt for handikappede.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby som ligger i Vendsyssel, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen har utviklet seg rundt en menneskeskapt havn som ble bygd mellom 1919 og 1931. I 1925 ble også byen knyttet til resten av Danmark via jernbanelinjen Hirtshals- Hjørring. Hirtshals sin fiskeflåte er en av de største i Danmark, og av den grunnen ble havnen utbygd i 1966 for å kunne legge til rette for større trafikk. I tillegg til fiske er turisme i sommermånedene veldig viktig for byen.
Byens butikker er alltid fylt med mennesker som ankommer med fergene som legger til kai i havnen. Det er spesielt nordmenn som besøker og handler i butikkene året rundt.
I Hirtshals finner du en av Europas største akvarium, Nordsøen Oceanarium som har over 70 forskjellige typer arter, og har som hovedfokus å vise det som finnes i havet i Nordsjøen.

Fra havnen finnes det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.