Oslo til København Ferge

Oslo København fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Oslo København fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Norge til Danmark side.

Oslo - København Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 17 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Oslo København priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oslo København ruten er for en bil og 1 passasjer.

Oslo København Ferge anmeldelser

 • "Fornyd kunde"

  Veldig bra båt med de fleset fornøyelser, skulle kanskje vært litt mere for de eldre barna

  'Aage' reiste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Magisk minicruise"

  Magisk minicruise, særlig hvis man er heldig nok til å reise i godt vær; fra det øverste dekket kan man nyte det fantastiske landskapet, Oslos fjorder. Fantastisk! Fremragende utvalg av restauranter, rent om bord, god punktlighet og organisasjon. Den eneste ulemper er at det ikke er noe underholdning om kveld/natten.

  'Sabina' reiste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Customer Product Review"

  En absolut behagelig reise i nydeligt ver - stille uten sjøgang.. bedre kan det ikke bli!! Jeg har reist med DFDS Oslo-København i 40 år, 2-3 ganger i året og har vert med noen ganger i det værste uver noen kan tenke sig.. Men her var alt fint. Jeg kenner båtene.. både Pearl og Queen ut og inn.. jeg skal ikke orentere mig - jeg vet hvor tingene er.. Personalet er fantastisk.. altid søte og hjelpsomme. Restauranterne er topp klasse og serveringen super ! Kahyttene er tilfredsstillende.. Tar man en kahyt med vindue kan man nyte vannet med de krusninger bølgene gir :)

  'Astrid Castella' reiste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Pearl Seaways

  Les mer Les mindre
 • "God"

  Flott båt, behagelig lugar og gode måltider. Manglet god wifi på hele skipet. Punktlig og god service.

  'Marcelo' reiste på Oslo København ruten med DFDS Seaways på Pearl Seaways

  Les mer Les mindre

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad, og er beliggende på en bue av jord i den nordlige enden av Oslofjorden. Byen er omgitt av bretter og fjell og består av omkring 40 øyer innen bygrensene dens. Det er relativt lett å komme omkring i denne kompakte byen med offentlig transport, eller alternativt kan sykler leies rundt i byen. Det er mange ting å se og lage i Oslo, herunder verker av den berømte kunster Edvard Munch. Verkene hans finnes i en rekke institusjoner i byen, sammen med andre norske og internasjonale kunstere.

Det er fergeforbindelser fra Oslo til destinasjoner i Danmark og Tyskland. Det er daglige avganger til København med en seiltid på ca. 16 timer, Hirtshals med en seiltid på ca. 10 timer, Frederikshavn med en seiltid på ca. 8½ timer og Kiel med en seiltid på ca. 20 timer.

København Guide

København ligger på Sjællands østkyst og er Danmarks hovedstad. Byen ligger omkring 40 km nordvest for Malmø i Sverige og ca. 165 nordøst for Odense. Byens grenser utvides til deler av Amager og omfatter også en del av Frederiksberg. København har mottatt en del investeringer i dens institusjoner og infrastruktur over de siste 10 årene, noe som har resultert i en betydelig by- og kultur utvikling. Byen er et av Nord-Europas største finanssenter, og hjem til Københavns Fondsbørs, og er Danmarks kulturelle, økonomiske og statlige sentrum.

I 2012 ble byen anerkjent som den tredje rikeste byen i verden, noe som faktisk er et fall, da den var plassert som nummer 1 i 2009. Ferdiggjørelsen av Øresundsbroen gjorde at København ble enda mer integrert med den svenske provinsen Scania, og dens største by, Malmø.

Det er fergeforbindelser fra København til Sverige, Norge og Polen.