Oslo til København Ferge

Oslo København fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Oslo København fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oslo - København Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 19 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Oslo København priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oslo København ruten er for en bil og 1 passasjer.

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad og ligger i en bue i enden av Oslofjorden. På ene siden har du Nesodden som er en halvøy, og på andre siden har du fjell og bakker. Innenfor Oslo er de omtrent 40 ulike øyer. Det er veldig enkelt å komme seg rundt i Oslo med kollektivtransport. Om du heller vil sykle kan du leie sykkel på mange steder rundt om i byen. Det er mye å gjøre i Oslo innen kunst og kultur og for de som ønsker å se malerier av Edvard Munch kan dette ses på Munch- museet eller har du lyst til å se skulpturer av Gustav Vigeland kan dette ses i den berømte Vigelandsparken. Staten har nylig investert store summer på kulturelle kunstinstallasjoner, bygninger og festivaler i selve Oslo by.
Fra havnen kan du reise med ferge til både Danmark og Tyskland. Det er daglige ruter til København som er en 16 timers reise, Hirtshals som er 10 timer og til Frederikshavn som tar ca. 8 timer og 30 min. Skal du reise til Kiel i Tyskland tar dette rundt 20 timer. Fasilitetene i Oslos fergeterminal er begrenset, det er en liten kafe og avgangshallen.

København Guide

København ligger på østkysten av Sjælland og er hovedstaden i Danmark. Byen ligger ca. 40 km nordvest for Malmø i Sverige og ca. 165 km fra Odense. Byen strekker seg helt til deler av øya Amager, og deler av Frederiksberg. Gjennom de siste 10 årene har det blitt investert en rekke midler i ulike institusjoner og infrastruktur, som har resultert i en massiv urban og kulturell utvikling. København er en av Nord-Europas største økonomiske sentre. Her finner du ‘Københavns Fondsbørs’, Folketinget og en rekke utdannings- og kulturelle institusjoner. I 2012 var København den tredje rikeste byen verden i forhold til bruttoinntekt, som er to ned fra 2009 når de var nummer en. Ferdigstillingen av Øresundsbroen gjorde at København ble enda mer integrert med det svenske fylke Skåne og den største byen som ligger her Malmø.
Fra fergeterminalen i København kan du ta ferger til destinasjoner i Sverige , Norge og Polen