Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3247 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Danmark

Danmark er et land med rik kulturarv og fantastisk natur. Den skandinaviske nasjonen var engang hjemmet til vikingene, er berømt for design og tivoli.

Hva er det å gjøre i Danmark?

København er dit alle reiser for vakkert design, god mat og for å besøke Danmarks største attraksjon som er Tivoli. Parken har vært åpen siden 1843 og har mange morsomme karuseller, et teater og fine utstillinger. Er du interessert i dyr har København også en zoologisk hage. Her finner du dyr fra alle 7 kontinent som blant annet løver, isbjørner og elefanter. Et besøk til København er ikke komplett uten at du ser den Lille Havfruen som ligger på Langelinie i København. Skulpturen ble gitt som gave av brygger Carl Jacobsen og ble laget av billedhugger Edvard Eriksen.

Billund ligger på Jylland og her finner du både Legoland som ble åpnet i 1960 årene, og den første legofabrikken. Hvert år besøker rundt 1,9 millioner mennesker Legoland, og du finner en rekke karuseller, og Mini land med modeller av landskaper og byer som er laget av Lego.

For de som ikke er interessert i bylivet er Danmark det perfekte stedet for å leie seg et hus på sommeren, og nyte den flate øya med de vakre strendene. Mange fra de skandinaviske landene tar med seg campingvognen eller bilen på ferge og kommer over på ferie, bare for å nyte den vakre naturen og for å slappe av i det deilige danske klimaet.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Danmark?

Danmark består av en rekke øyer, og selv om broer og tunneler knytter mye av landet sammen, er det fremdeles praktisk å komme seg rundt med ferge. Innad i byene er kollektivtransporten relativt god, med en rekke busser som knytter forskjellige steder sammen. Togforbindelsene er også gode rundt om de forskjellige delene av landet, og på Skjelland er det en stor bro og tunnel som knytter København til Malmø i Sverige.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til England?

Juli og August er høysesongen for å besøke Danmark, mye takket være den fine sommeren og de fine strendene som finnes her. Om du skal reise til Danmark i høysesongen er det viktig å bestille i god tid, spesielt hvis du skal ha med deg kjøretøyet ditt. For de som ikke vil reise når det er travlest, er Danmark også pent å se om våren og på sensommeren.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Scandlines
  • Få pris
 • Fjord Line
  • Få pris
 • Color Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Danmark anmeldelser

 • "Fra Danmark 20 juli 2022"

  Bra

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur"

  Alt ok, topp

  Les mer Les mindre
 • "Kristiansand-Hirtshals"

  Behagelig og rask reise

  Les mer Les mindre
 • "Fra Strømstad til Sandefjord"

  Punktlig , bra båt og renslig

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Danmark