Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2430 ruter og 616 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Tyskland

Tyskland er det største landet i Sentral-Europa, og tilbyr besøkende mange ulike severdigheter. Alt ifra moderne og fasjonable byer til grønne områder som grenser til de majestetiske alpene.

Hva er det å gjøre i Tyskland?

Tyskland har vakre byer som viser noe av det aller beste av hva landet har å by på, samtidig som man i andre hjørner av landet finner landskap fylt med UNESCO sin betydelige verdensarv og uberørte skatter.

Er du interessert i storbylivet kan du ta turen til hovedstaden Berlin. Her finner du en rekke attraksjoner og gode spisesteder. Et besøk til hovedstaden er ikke komplett uten en tur for å se restene etter Berlinmuren, der du får med deg en god bit historie ifra byen og den mest besøkte attraksjonen i byen. Ønsker du å se Berlin i fra høgden kan du ta turen til Potzdamer Platz. Her kan du ta heisen til 25.etasje i skyskraperen Kolhoff og nyte panoramautsikten.

Tyskland har en rekke slott, men ett av de mest kjente er Neuschwanstein som ligger i den tyske delstaten Bayern. Dette slottet ble bygget av Ludwig den II av Bayern som også ble kalt ‘eventyrkongen’ og er en viktig turistattraksjon for området. Slottet var også en inspirasjon til slottet i Disneys Tornerose. Alle har hørt om ‘Oktoberfest’, legger du et besøk til München i september eller oktober vil ikke du kunne unngå å være med på denne svære festen. Det er en svær folkefest der du finner alle mulige sorter øl og flere kommer verden over for å være en del av dette. Er du bilentusiast må du ta deg en tur til BMW huset i München og museet for BMW. Besøker du museet i høysesongen kan det hende at du ikke kommer inn.

Ved Østerrikes grense ligger Berchtesgaden nasjonalpark, en del av UNESCOs verdensarvliste. Her finner du et fristed med frodige skoger, krystallklare innsjøer, bratte fjellsider ved siden av små landsbyer. Perfekt for den som vil være i ett med naturen.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Tyskland?

Om Tyskland er din endelige destinasjon eller et land du bare passerer gjennom, er det kjekt å vite at alle Tysklands største byer har gode kollektivmuligheter både i byene og hvis du skal reise til andre steder i landet. De tyske motorveiene dekker rundt 12.000 kilometer av landet, og er blant de mest vellagde og har en av de lengste motorveisystemene i verden.

For dem som ikke reiser med bil, er det tyske jernbanenettet moderne, omfattende og svært effektivt, ikke bare innenlands, men også for videre reise til land over hele Europa.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Tyskland?

Ved reiser til Tyskland anbefales det og reserve plass og bestille i god tid på forhand. Tyskland har 4 ulike årstider, men været er ustabilt så det er alltid lurt å pakke med seg noe ekstra. Fergeprisene ligger ganske stabilt, men det er som de fleste andre ruter dyrere for reiser i juli, siden folk som oftest ferier i denne måneden. Tyskland er den perfekte inngangsporten til resten av Europa, og her er det mange alternativer med ferger som kommer fra Skandinavia, Øst-Europa og Russland.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Finnlines
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
 • Scandlines
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Tyskland anmeldelser

 • "Peenemunde tur."

  Meget rask innsjekking på kaien. Hadde papirene på smart telefonen. Betalte også broen kr 510 nok. Fikk QR kode kjørte i blå Line åpnet automatisk porten for passering. Ny flott båt gikk på sekundet 19 15 som vi forhåndsbestilte på mer. Vi tok 17 båten tilbake noen dager etter ingen problem med å komme med da vår bestilling var 19 15. Ingen ekstra gebyr ved båtbytte bare det er plass. God mat greie priser. Fikk ikke kjøpt kartong med sigaretter bare 1 20 pakk som er det eneste minus.

  Les mer Les mindre
 • "En god opplevelse"

  Det har vært en god opplevelse med avslapning og god mat fasiliteter.

  Les mer Les mindre
 • "Anmeldelse"

  Servicen er god og det er fergene også, men jeg synes at billettprisen for en bil og passasjerer er høy, især nå, hvor man kan kjøre til Tyskland via broen. Ja, jeg vil bruke servicen igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Opplevelse av å være bondefanget i forbindelse med billettreservasjon og betaling."

  Jeg reserverte og betalte tur-retur billett via Scandlines hjemmeside. Jeg reserverte returreisen til den 150816 kl. 15. av uforutsette årsaker ankom jeg først til Rostock den 160816. Ved forevisning av tur-retur billetten min fikk jeg opplyst at den var ugyldig. Jeg måtte derfor kjøpe en ny enkeltbillett til 125 euro. Det er kanskje noe jeg i forbindelse med reservasjonen har oversett, men det skal da være mulig å gjøre det riktig selv om jeg er 73 år. Derfor føler jeg ikke det er en rimelig behandling. På skipet Berline er toalettene felles for menn og kvinner. Det luktet en del av urin på begge overfarter. Derfor vil en løsning være at menn har egne toalettforhold herunder urinal. Det kunne kjøpes lekkert smørebrød (på rugbrød).

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Tyskland