Danmark

Slik bookes ferger fra Danmark til Tyskland

Det er 2 fergeruter mellom Danmark og Tyskland med 57 avganger daglig. Scandlines leverer 2 ruter, Gedser til Rostock seiler 10 ganger daglig & Rødby til Puttgarden omkring 47 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Danmark til Tyskland for å sjekke informasjon.

Danmark Tyskland kart

Trykk her for kart

Ferger fra Danmark til Tyskland

Om Danmark:

Danmark ligger i Nord-Europa, sørvest for Sverige og Norge og deler grense med Tyskland. Landet består av halvøya Jylland og mer enn 400 øyer. Kongeriget Danmark omfatter ogsp to selvstendige lande i Nord-Atlanterhavet, Færøyene og Grønland.

Med en historie av vikinger og større nordeuropeisk makt, har Danmark nå utviklet seg til et moderne og velstående land med en høy levestandard og er ofte rangert som det lykkeligste landet i verden.

Om Tyskland:

Tyskland er et stort og varierende land i det vestlige og sentrale Europa. 2000 års historie har etterlatt en betydelig arv i landet; fra arkitektoniske monumenter, historiske byer til industriområder i særpregede landskap.

Tyskland er det 7. mest besøkte landet i verden. I tillegg til alle de utenlandkse besøkende, tilbringer over 30% av tyskere faktisk ferien deres i deres eget land.