Scandlines

Scandlines driver 3 korte høgkapasitetsruter mellom Danmark, Tyskland og Sverige.

De forskjellige fargene av merkevarenes logo symboliserer enheten av de 3 landene som knytter Scandlines sitt rutenett i den sørlige Østersjøen; den gule står for Tyskland, rødt for Danmark og blått for Sverige.

Scandlines begynte beskjedent med en kort fergeforbindelse mellom Fyn og Jylland på 1800-tallet. Dagens Scandlines derimot opererer med 90.000 avganger på 12 skip hvert år, og transporterer 15 millioner passasjerer, 3,3 millioner biler og 900.000 forsendelser.

Ombord på hvert skip finner du fristende spisesteder. Alle rutene har noe for en hver smak og for forskjellige budsjett. Fergebutikkene tilbyr et bredt utvalg av brennevin, vin, tobakk og søtsaker, samt en avdeling for parfymer og kosmetiske produkter.

Det er verdt å merke seg at i 2012 solgte Scandlines sine svenske ruter i Østersjøen til Stena Line.

Se Scandlines sine rutetider, priser og bestill Scandlines sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Scandlines med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Scandlines ruter

Scandlines kundeanmeldelser

 • "Gedser-Rostock (Berlin)"

  Jeg reiste fra Danmark til Tyskland 6. august kl. 13:00. det var masse av reisende, men det er jo å forvente, og var som sådan heller ikke problemet. Vi fant en sitteplass, men måtte vente i en lang kø for å bare få en smule å spise. Etter maten ville vi egentlig ha hatt en kaffe eller lign. Men orket simpelthen ikke å stå i kø igjen for en kopp kaffe og et ganske lite utvalg av tilbehør. Et skip som dette burde være egnet til å kunne gi service til antallet passasjerer som er plass til og så gjør det jo heller ikke noe at personalet smiler og er imøtekommende. Det er tross alt etservicefag de arbeider i. Jeg vil anbefale skipet som helhet, da overfarten er behagelig og omgivelsene er fine. Jeg reiste retur 12. agusust, men hadde da spist før jeg gikk om bord :)

  'Susanne Friis Eilersen' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Rostock-Gedser"

  Turen var med Berlin den nye ferge. Flott ferge, super toalettforhold, men uforskammet høy priser i kateferiaen. Tar selv noe med å spise neste gang.

  'Erik Ellingsen' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig service"

  Dere er ikke til at komme i kontakt med. Det er under all kritikk. Hei Direct Ferries, søndag den 10-07-2016 da jeg skulle booke en fergebillett fra Rødby til Puttgarden til tirsdag den 12-07-2016 kl. 9 ville den ikke gå igjennom, slik at jeg booket en på Scandlines samme dag og tid, som jeg kunne printe ut og som er brukt. Så kan jeg se I har trukket 382,52 kroner på kontoen min og denne billett er ikke blitt brukt, så jeg håper I kan overfører penger for denne billetten på kontoen min igjen.

  'Lars' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Plass reservasjon"

  Når jeg har plass reservasjon og et sjekket inn 25 min. før avgang forventer jeg å komme med fergen til den reservert tid eller som minimum få høre at vi ikke kunne komme med i tiden. Mvh Lars

  'Lars' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre