Scandlines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Scandlines

Scandlines driver 3 korte høgkapasitetsruter mellom Danmark, Tyskland og Sverige.

De forskjellige fargene av merkevarenes logo symboliserer enheten av de 3 landene som knytter Scandlines sitt rutenett i den sørlige Østersjøen; den gule står for Tyskland, rødt for Danmark og blått for Sverige.

Scandlines begynte beskjedent med en kort fergeforbindelse mellom Fyn og Jylland på 1800-tallet. Dagens Scandlines derimot opererer med 90.000 avganger på 12 skip hvert år, og transporterer 15 millioner passasjerer, 3,3 millioner biler og 900.000 forsendelser.

Ombord på hvert skip finner du fristende spisesteder. Alle rutene har noe for en hver smak og for forskjellige budsjett. Fergebutikkene tilbyr et bredt utvalg av brennevin, vin, tobakk og søtsaker, samt en avdeling for parfymer og kosmetiske produkter.

Det er verdt å merke seg at i 2012 solgte Scandlines sine svenske ruter i Østersjøen til Stena Line.

Se Scandlines sine rutetider, priser og bestill Scandlines sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Scandlines med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Scandlines routes and ports

Scandlines kundeanmeldelser

 • "enkelt og greit"

  alt er bra

  Les mer Les mindre
 • "Rullestolbruker"

  Litt vanskelig å være rullestolbruker og bestille plass på skipet på nett. Vev innkjøring er det ikke betjening og han som ordnet bilkøen kunne ikke hjelpe så da satt vi 45 min i bilen og kom ikke ut. Kjedelig.

  Les mer Les mindre
 • "Avbrekk"

  Lite avbrekk fra en lang kjøretur. Grei mat, og barna koste seg i lekehjørnet, selv om det kanskje kunne vært litt større. Butikken hadde godt utvalg. 

  Les mer Les mindre
 • "Alltifd pålitelig :-)"

  Alltid enkelt å kjøpe, reise med Direct Ferries :-)

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.