Scandlines

Scandlines driver 3 korte høgkapasitetsruter mellom Danmark, Tyskland og Sverige.

De forskjellige fargene av merkevarenes logo symboliserer enheten av de 3 landene som knytter Scandlines sitt rutenett i den sørlige Østersjøen; den gule står for Tyskland, rødt for Danmark og blått for Sverige.

Scandlines begynte beskjedent med en kort fergeforbindelse mellom Fyn og Jylland på 1800-tallet. Dagens Scandlines derimot opererer med 90.000 avganger på 12 skip hvert år, og transporterer 15 millioner passasjerer, 3,3 millioner biler og 900.000 forsendelser.

Ombord på hvert skip finner du fristende spisesteder. Alle rutene har noe for en hver smak og for forskjellige budsjett. Fergebutikkene tilbyr et bredt utvalg av brennevin, vin, tobakk og søtsaker, samt en avdeling for parfymer og kosmetiske produkter.

Det er verdt å merke seg at i 2012 solgte Scandlines sine svenske ruter i Østersjøen til Stena Line.

Se Scandlines sine rutetider, priser og bestill Scandlines sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Scandlines med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Scandlines ruter

Scandlines kundeanmeldelser

 • "Peenemunde tur."

  Meget rask innsjekking på kaien. Hadde papirene på smart telefonen. Betalte også broen kr 510 nok. Fikk QR kode kjørte i blå Line åpnet automatisk porten for passering. Ny flott båt gikk på sekundet 19 15 som vi forhåndsbestilte på mer. Vi tok 17 båten tilbake noen dager etter ingen problem med å komme med da vår bestilling var 19 15. Ingen ekstra gebyr ved båtbytte bare det er plass. God mat greie priser. Fikk ikke kjøpt kartong med sigaretter bare 1 20 pakk som er det eneste minus.

  'Nils' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "En god opplevelse"

  Det har vært en god opplevelse med avslapning og god mat fasiliteter.

  'Souheil' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Anmeldelse"

  Servicen er god og det er fergene også, men jeg synes at billettprisen for en bil og passasjerer er høy, især nå, hvor man kan kjøre til Tyskland via broen. Ja, jeg vil bruke servicen igjen.

  'Anonym' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Opplevelse av å være bondefanget i forbindelse med billettreservasjon og betaling."

  Jeg reserverte og betalte tur-retur billett via Scandlines hjemmeside. Jeg reserverte returreisen til den 150816 kl. 15. av uforutsette årsaker ankom jeg først til Rostock den 160816. Ved forevisning av tur-retur billetten min fikk jeg opplyst at den var ugyldig. Jeg måtte derfor kjøpe en ny enkeltbillett til 125 euro. Det er kanskje noe jeg i forbindelse med reservasjonen har oversett, men det skal da være mulig å gjøre det riktig selv om jeg er 73 år. Derfor føler jeg ikke det er en rimelig behandling. På skipet Berline er toalettene felles for menn og kvinner. Det luktet en del av urin på begge overfarter. Derfor vil en løsning være at menn har egne toalettforhold herunder urinal. Det kunne kjøpes lekkert smørebrød (på rugbrød).

  'Ole Frank Nielsen' reiste med Scandlines

  Les mer Les mindre