Rostock til Gedser Ferge

Rostock Gedser fergeruten knytter Tyskland med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Scandlines. Det er opp til 10 avganger dag med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Rostock Gedser fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rostock - Gedser Fergeselskaper

 • Scandlines
  • 10 Daglige Avganger 2 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rostock Gedser priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rostock Gedser ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rostock Gedser Ferge anmeldelser

 • "Prisen på reisen"

  Vi var på retur etter en overleveringstur hvor første bil med en overfart om formiddagen, hadde kjøpt en enkeltbillett og vi hadde derfor også kjøpt en enkeltbillett til hjemturen om kvelden. Men det har betydd, at vi har betalt dobbelt for reisen (1005 kr + 953 kr) i stedet for hvis vi hadde kjøpt en retur billett til 945 kr (?). Det er jo dumt, men vanskelig å vite........ kan vi få noe godgjort? Punktlighet får bare 1* for vi hadde nær ikke nådd returfergen vår, da 1. holdet var 1 time forsinket, angivelig pga. aktivitet med cruiseskip i havnen.

  'Kirstine' reiste på Rostock Gedser ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Svært forsinket"

  Nesten to timer forsinket. Gjorde at jeg ikke rakk det jeg skulle.

  'ØYvind' reiste på Rostock Gedser ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Effektiv og behagelig"

  Denne overfarten anbefales på det varmeste. Effektiv og rask ombordkjøring og ilandkjøring, gode restauranter og kafeer og meget gunstige priser i Taxfree men litt dyrt for oss nordmenn med vår svake krone

  'Anonym' reiste på Rostock Gedser ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre
 • "Beskrivelse turen med skip"

  Det var veldig bra tur. Jeg ble fornøyd med turen.

  'Muataz' reiste på Rostock Gedser ruten med Scandlines

  Les mer Les mindre

Rostock Guide

Den tyske byen Rostock ligger i Mecklenburg Vorpommern-regionen i Nord-Tyskland, ved elven Warnow. Byens sentrum ligger rundt 12 km sør for Østersjøkysten. En av de populære attraksjonene i denne byen er Neuer Markt og det gotiske rådhuset som ble bygd på 1200-tallet. På 1900-tallet ble fasaden på rådhuset forandret og det ble lagt til en bankettsal. Det er også flere gavl hus i denne byen som er fra 1400- og 1500-tallet som har blitt restaurert. Byen hadde en rekke hus som var i hanseatisk stil, men disse ble bombet i et luftangrep i 1942. I byen finner du en av verdens eldste universitet, Universitet i Rostock som åpnet i 1419. Havnen i Rostock er Tysklands største, og har blitt en av Europas viktigste havner etterhvert, på grunn av de gode forbindelsene til både Trelleborg i Sverige ( 5 timer og 45 min) , Gedser i Danmark ( 2 timer) og Hank i Finland ( 22 timer ). Det er også gode veiforbindelser fra Rostock og videre inni Europa. Når du ankommer Rostock vil du finne alt ifra gode kafeer, restauranter, shoppingområder og steder der du kan veksle penger.

Gedser Guide

Gedser Odde ligger på Danmarks sørligste punkt og er en landsby som er kjent for havet, vinden og det flate landskapet. Landsbyen ligger på Østersjøkysten og har vakker utsikt til vest- Europa. De som besøker denne landsbyen merker hvor naturkreftene spiller inn, med de kraftige bølgene som buldrer inn mot land og vinden som raser og stormer over det flate landskapet. Det er store kontraster i været på ene siden kan du være på den rolige stranda og se på fuglene, mens det noen hundre meter lenger borte kan kjennes ut som du blåser vekk.