Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Frankrike

Frankrike er en av verdens mest populære turistmål, men landet er så mye mer enn hovedstaden Paris. I Europa grenser Frankrike til Andorra, Belgia, Italia, Luxembourg, Monaco, Spania, Sveits og Tyskland og om vi regner med kanaltunnelen så grenser de også til Storbritannia. Frankrike har territoriet Fransk Guyana og Frankrike deler grense med Nederland på øya Saint Marin i karibien.

Hva er det å gjøre i Frankrike?

Frankrike har alt i frå frodige landskap til historiske byer. Besøker du Paris vil du kunne oppleve Triumfbuen i enden av Champs-Élysées som er hovedgaten. Er du en av de som har sett ‘Ringeren i Notre-Dame’ er et besøk til denne populære kirken et must. Her ser du de vakre gotiske detaljene og går du inn blir du møtt av historie gjennom de mange statuene og vinduene som er malt med små detaljer. Ønsker du å se utover Paris kan du gå hele veien opp til den store basilikaen Sacré-Coeur med utsikt utover hele byen. Et besøk til Frankrike og Paris er ikke fullkomment uten en tur til Eiffeltårnet. Spis en croissant under Eiffeltårnet, se det fra en avstand eller ta heisen opp i tårnet og kos deg. Hvorfor ikke besøk Versailles og det fantastiske slottet, eller ta en tur til Disneyland, begge er veldig populære attraksjoner. Om du ønsker å se frodige landskaper besøk Bordeaux og se de forskjellige vingårdene som er i regionen.

Hopp på en buss med en guidet tur der du kan reise rundt til Saint-Émilion, The Médoc, Canon Fronsac, Sauternes og Graves. Om sommeren er det som oftest vinsmaking ute ved et eller annet fransk Château. Er du en av de som elsker sol og strender kan Nice og den franske rivieraen tilby dette. Her ligger strendene tett i tett og den fantastiske strandpromenaden i Nice må bare ses. Er du interessert i film holdes Filmfestivalen i Cannes i mai hvert år.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt i Frankrike?

Befinner du deg i byene er transportmulighetene veldig gode. I Paris går metroen og busser til alle døgnets tider. Vil du ut av Paris er det gode muligheter å reise med tog. Om du vil til andre deler av landet kan det enten være billig å fly eller ta toget. Sør i Frankrike går det en rekke busser mellom byene, så mulighetene er mange for transport.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Frankrike?

I Frankrike er det tre forskjellige klima. Helt sør er klimaet varmt om sommeren og milde vintere siden det er så nært Middelhavet, i enkelte andre områder er klimaet mildt både om sommeren og vinteren og i nord er det europeisk klima med kalde vintre og varme somrer. Når du skal bestille ferger til Frankrike er det dyrest i høysesongen juni- august. Helt sør i Frankrike har de varme temperaturer i mai, så det er mulig å besøke landet utenfor sesongen. Temperaturene rundt hovedstaden er også milde om våren så det er en god tid å reise dit også. Husk å bestille fergebilletter i god tid før du skal reise, da får du de beste prisene.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
 • P&O Ferries
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Frankrike anmeldelser

 • "God, men forsinkelser"

  Moderne, velutstyrte ferger med gode fasilieter om bord. Det var uheldig at det ikke var lugarer ledige på returreisen – det var en mindre behagelig ende på reisen min, å seile om natten i seter. Masser av folk sov på gulvet i restauranten! Overfarter ble forsinket med ca. 2 timer i begge retninger, det var frustrerende, særlig retur, da dette reduserte den tiden jeg hadde med venner i Frankrike. Personalet om bord var hjelpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den presise inngangen til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekreftelsen, som jeg hadde printet ut, skulle veksles til billetter (det skulle den på utreisen, men ikke på returreisen).

  Les mer Les mindre
 • "Hvordan kommer man av?"

  Instruksjonene til å komme av skipet var litt uklare. Jeg kunne ikke finne den rette utgangen og befant meg på vogndekket med flere andre mennesker som ikke ønsket å være det. Jeg tok tilbake opp heisen, og befant meg nå blant en flokk mennesker, som skulle ned igjen. Jeg endte presis, hvor jeg var før. Jeg fant endelig et medlem av personalet og spurte ham hvordan man kommer ut. Han sa bare ”walk” også ”in that direction”. Jeg fant en liten dør, og befant meg nå et sted, hvor jeg måtte passe på bilene, som var ivrige etter å komme ut og ikke vant til å ha fotgjengere i veien. Alt i alt, tydelige instruksjoner til hvordan man kommer av fergen, ville ha vært hjelpsomme.

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Frankrike