Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2635 ruter og 682 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Frankrike

Frankrike har vært en av verdens mest populære, om ikke det mest populære turistmålet i mange år.

En av de mest varierte destinasjonene du kommer over, med sine ikoniske monumenter, fantastiske vakre byer, majestetiske slott, idylliske landskap, fantastiske strender og kanskje noen av de beste restaurantene og vinene du sannsynligvis vil oppleve, Frankrike har virkelig noe for enhver.

Uansett om man drar til Frankrike for en avslappende strandferie, storbyferie, camping eller utendørs ferie, vinsmaking eller noe helt annet, så har det aldri vært enklere å ankomme landet med ferje, uavhengig av land eller sted for avreise.

Med en kystlinje på flere tusen mil og en relativt sentral posisjon i Vest-Europa, med Storbritannia og Irland nord for seg, Spania i sør-vest, øyene i Middelhavet og de nord-afrikanske landene Algerie, Marokko og Tunisia i sør, så er det ingen overraskelse at Frankrike er et populært reisemål for ferjereisende, betjent med Europas største ferjeselskaper.

De franske ferjehavnene er godt koblet til motorveiene som gjør Frankrike til en ideell port for videre reise til andre land og øyer i Europa.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • P&O Ferries
  • Få pris
 • Eurotunnel
  • Få pris
 • Brittany Ferries
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Frankrike anmeldelser

 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre
 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  Les mer Les mindre
 • "Nice til Ajaccio"

  Først, havnen i Nice: Det er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på fergene, en på hver side av havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hverandre. Det er en liten mini buss som kjører mellom dem. Men det virker ikke til å være noen skiltning (i hvert fall ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt annet var godt. Fergene: Alle ”Corsica Ferries” ferger vi har reist med, synes å være basert i Genova, slik at besetningen for det meste er italiensk, ikke noe problem, men litt uventet. Fergene er rene, med god mat og hjelpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem hvis du reiser fra Sør-Frankrike til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  Les mer Les mindre
 • "Flott ferjetur"

  Vi reiste, uten bil, fra Bastia til Nice. Og ferjeturen forløp uten problemer, flott logistikk ved innsjekk/ombordstigning og flott rulletrapp som gjorde det enkelt å komme seg inn/ut av båten med koffert. Vi hadde bestilt oss stoler, men syntes at det var litt kjedelig å sitte der uten utsikt, så vi satte oss i "selvbetjeningsrestauranten" Punktlig var også turen, så vi anløp i tråd med tidtabellen NICE.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene, før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Frankrike