Algiers til Marseille Ferge

Algiers Marseille fergeruten knytter Algerie med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 25 timer mens Algerie Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 21 t.

Det er 3 Uke overfarter på Algiers Marseille ruten mellom Algerie og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Algiers - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 1 Ukentlig Avgang 25 t
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 21 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Algiers Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Algiers Marseille ruten er for en bil og 1 passasjer.

Algiers Guide

I den nord sentrale delen av Algerie ligger landets hovedstad og største by, Alger på den vestlige siden av en bukt av Middelhavet, og er en vigtig havn.

Byen består av den moderne delen, som er bygget ved kysten, og den gamle antikke byen, som klatrer den bratte bretten bak den moderne byen.

Få reisende besøker Algerie i disse dagene på grunn av den nylige voldelige historien, men hovedstaden har en skjønnhet som motsier all vold. Landets turbulente historie har etterlatt byen med rik kulturarv; fra dens mauriske moskeer, osmansk stil palasser og Cashbah til Berber befestninger og franske kolonialitiske bulevarder.

Strandpromenaden er hvor alle lokale går ned for å slappe av, og er et godt sted å møte de vennlige lokale menneskene.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.