Oran til Marseille Ferge

Oran Marseille fergeruten knytter Algerie med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 26 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Oran Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oran - Marseille Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 26 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Oran Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oran Marseille ruten er for en bil og 1 passasjer.

Oran Guide

Oran er en by beliggende på den nordvestlige Middelhavskysten i Algerie og er landets nest største by. Den ligger omkring 430 km fra Alger og er en hovedhavn og er ervherv sentrum for det vestlige Algerie. Oran har mange hotell i alle kategorier, samt mange restauranter som tilbyr algeriske spesialiteter og andre matvarer. I eller tett på byen, vil besøkende finne en rekke kinoer, kulturhus, regionalt teateret, museer, det historiske senteret av Oran, bydelen Sidi El Houari, de kommunale hagene, Medina Djedida, katedralen, Djebel Murdjadjo og nærliggende badebyer.

Fra Oran er det fergeforbindelser til marseille, Sett, Alicante og Almeria.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.