Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Marseille havn

 • Med bil

  Marseille ligger på sørøst siden av Frankrike. Marseille havn er generelt godt skiltet i byen. Fra Lyon / Marseille, etter Vitrolles, kjør av A7 og ta A55 og følg skiltene til ’Marseille – Vieux Port’. Etter 8 km tar du av ved avkjøring 4 og følg skiltene til ’Gare Maritime’. Fra Aix en Provence / Lyon /Nice (A7), ta avkjøring 5, bli i høyre side og følg skiltene til ’Gare Maritime’. Kjør av A557 avkjøring 3 og følg skiltene til ’Gare Maritime’.

 • Med tog

  Marseille havn er knyttet til SNCF jernbanenettet av Place de la Joliette metro stasjon. ’Gare de Marseille Saint-Charles’ er knyttet til de fleste større byer i Frankrike og andre land som Italia, Spania og Sveits.

 • Adresse

  BP 81965 Cedex 02, 23 Place de la Joliette, F- 13226 Marseille

 • Marseille Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Marseille før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Marseille Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Marseille Ferge servicer

Marseille Guide

Marseille Guide

Marseille er Frankrikes nest største by og dens beliggenhet ved Middelhavet gjør den til landets største kommersielle havn og den største i middelhavsområdet. Byen ble grunnlagt i år 600 f.kr. av grekene som en handelshavn under navnet Massalia. Den greske koloni møte allianser fra Etruskene, carthager og keltene og allierte seg med den utviklende romerske republikk for beskyttelse. Under denne ordningen bevart byen sin selvstendighet inntil oppreisningen av Julius Cæsar. Marseille er inndelt i 16 distrikter som beveger seg i en spiral ut til byens hovedpunkt Viuex Port. Den gamle bydelen ligger nord av byen og er stedet for den originale bosettelse. Hele boulevarden som fører fra Vieux Port er Le Canebière, som er øst/vest asken av byen. Senteret Bourse og de små gater Belsunce, grenser til nord, mens den største shopping gate ligger i sør.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.