CTN Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

CTN Ferries

CTN Ferries, eller Compagnie Tunisienne de Navigation, har i mer enn 40 år knyttet de viktigste havnene i Tunisia med havner i Europa på tvers av Middelhavet.

CTN Ferries startet i 1959 og har klart å etablere en flåte som klassifiserer de blant de mektigste

Fergeoperatørene i regionen. På grunn av dette er det mulig for de å tilby en førsteklasses

Kvalitetstjeneste når det gjelder hvor ofte rutene går, opplevelsen ombord og god verdi for pengene.

CTN Ferries tilbyr regelmessige avganger mellom tunisiske havner og havner nord i Middelhavet. Flåten deres består av 6 skip som både tar passasjerer og kjøretøy. Deres to største bilferger, kalt Carthage og Tanit, er godt rustet når det gjelder fasiliteter og gir passasjerene en komfortabel, luksuriøs og hyggelig reise. Fasiliteter ombord på fergen inkluderer en resepsjon, et utvalg av restauranter, barer, kafeer, lekerom for barn, svømmebasseng med bar, boblebad og taxfree- butikker.

Med directferries.no kan du finne CTN Ferries seilplaner, billettpriser og booke CTN Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne CTN Ferries med alternative fergeselskaper.

CTN Ferries routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.