Tunis til Marseille Ferge

Tunis Marseille fergeruten knytter Tunisia med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 23 Timer mens CTN Ferries servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 23 t.

Det er 5 Uke overfarter på Tunis Marseille ruten mellom Tunisia og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tunis - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 3 Ukentlige Avganger 23 t
    • Få pris
  • CTN Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 23 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tunis Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tunis Marseille ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tunis Guide

Tunis er den største byen i Tunisia og landets hovedstad. Karthago, som er et Unesco verdensarv område og nok et av de viktigste arkeologiske stedene noensinne funnet, ligger omkring 12 km fra Tunis. Byen har en blanding av arkitektoniske stilarter, brede gater og smale smug.

Selv om de gamle steinmurene fra det 9. århundrets Medina, ikke lengre eksisterer, er det fremdeles de smale gatene, moskeene og historiske strukturer, som også er blitt erklært en verdensarv område. En rekke festivaler avholdes i byen hvert år, hvorav den største er Carthage International Festival, som finner sted i juli og august. Festivalen, som startet i 1964, tiltrekker besøkende fra hele verden og er vert for mange sangere, musikere, skuespillere og dansere.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.