Corsica Linea

Corsica Linea er det nye navnet av Maritime Ferries som har overtatt SNCMs skip i 2016, og er fokusert på å levere den beste servicen til den franske øya Korsika.

Corsica Linea legemliggjør en ny endring av aksjonærer. I januar 2016 ble Patrick Rocca valgt som den nye kjøperen under datterselskapet sitt, MCM. Men etter måneders legal kontrovers tok et konsortium av 15 aksjonærer under Corsica Maritima gruppen kontroll og bestemt å benytte et nytt navn og andre farger.

Corsica Lineas røde skip leverer service hele året rundt, fra Marseille i Frankrike, landets største handelshavn. De tilbyr også regelmessige servicer til de korsikanske havnene Ajaccio, Propriano, Bastia og Ile Rousse, samt direkte servicer til badebyen Porto-Vecchio.

Ferie din starter så snart du trår om bord. Corsica Lineas skip er godt utstyrt med et utvalg av lugarer og deres cruise ferge, ’Danielle Casanova’, kan transportere opp til 2200 passasjerer og 700 kjøretøyer. ’Jean Nicoli’ var det første nydesignede skip under Corsica Lineas farger.

Bruk directferries.no for å finne Corsica Linea sine rutetider, priser og hvordan bestille Corsica Linea fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Corsica Linea med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre