Marseille til Ajaccio Ferge

Marseille Ajaccio fergeruten knytter Frankrike med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 10 Timer mens La Meridionale servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t 30 min.

Det er 8 Uke overfarter på Marseille Ajaccio ruten mellom Frankrike og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marseille - Ajaccio Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 4 Ukentlige Avganger 10 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 4 Ukentlige Avganger 12 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Ajaccio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Ajaccio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største byen på den franske øya Korsika og ligger på øyas sørvestlige kyst, omkring 338 km sørøst for Marseille, på det franske fastlandet. Byens havn ligger i bunnen av en brett med utsikt over halvøya, som beskytter havnen, og øst av det opprinnelige citadellet, og på den nordlige bredden af Ajaccio bukten. Napoleon Bonaparte er byens mest berømte beboer, og ble født i Casa Buonparte i 1769. Hans tidligere hus er nå åpent for offentligheten. Byens deilige bygninger, livlige kafeéer og marina gjør den til et godt sted å slentre rundt og utforske.

Ajaccio havn er en populær stopp for cruise skip og er den annen travleste havnen i Frankrike, etter Marseille. Det er regelmessige ferger fra havnen til Marseille, Toulon og Nice på det franske fastlandet. Det er også ferger til Livorno, Sardinia, Calvi og Propriano i noen sesonger. Disse blir levert av SNCM og Corsica Ferries.