Marseille til Ile Rousse Ferge

Marseille Ile Rousse fergeruten knytter Frankrike med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Marseille Ile Rousse fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marseille - Ile Rousse Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 4 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Ile Rousse priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Ile Rousse ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Ile Rousse Guide

Ile Rousse ligger på en vakker bukt i Balagne region på den nordvestlige delen av Korsika og har deilige hvite sandstrender. Byen er et av områdets beste steder å besøke og bortsett fra strendene dens, er den omgitt av vakre bretter og fjell. Gatene i den gamle byen er oppkalt etter folk som Pascal Paoli, Napoleon og Louise Phillippe og har tendens til å være plassert omkring byens sentrale torg, Place Paoli.

For den beste utsikten over byen, kan man gå nord til Ile de la Peitra, og derfra videre til fyrtårnet. Her er også et genovesisk vakttårn, som er populær blant besøkender.

Landsbyen Monticello ligger tett på Ile Rousse, og her kan man finne oliventrær, sjarmerende små gater, gamle bygninger, imponerende hus, kapell, arkeologiske utgravninger og vandrestier. Landsbyen byr også på et av de vakreste utsiktspunktene på Korsika.