Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ile Rousse havn

  • Med bil

    Fra Bastia kan du komme til Ile Rousse via N197. Fra Calvi ta D513. Fra alle andre store byer i Korsika kan nå Ile Rousse ved å ta N1197 også følge N179.

  • Med tog

    SNCF og CFC gir tog fra Ile Rousse togstasjon. For mer information om tog i Korsika, se tog i Korsika side.

  • Ile Rousse Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ile Rousse før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ile Rousse Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ile Rousse Ferge servicer

Ile Rousse Guide

Ile Rousse Guide

Ile Rousse er en liten by og kommune som ligger på nordkysten av den franske øy, Korsika. I Ile Rousse er en blanding av vakre palasser, gamle huse og fine strender. Videre er det en by med et stort oppland, som bruker byens butikker og skaper en autentisk atmosfære i byen. Ile Rousse har to omdreiningspunkter, som er direkte forbundet; det store torg Palce Paoli, med de skyggefulle træer og palmer, og stranden og promenaden. Ile Rousse ble grunnlagt i 1758 av frihetshelten Pascal Paoli. Befolkningen trengte til en havn som en økonomisk base for den kraftige korsikanske bevegelsesfrihet inne i landet, så havnen og byen ble bygget som en motvekt til Calvi, som var Genoas høyborg.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.