Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Korsika

Korsika er en fransk øy i Middelhavet, som er kjent for sin vakre kystlinje med mer enn 200 strender, med alt ifra bortgjemte intime strender til praktfulle bukter. De mest berømte er blant annet buktene Calvi med krystallklart vann, L'Ile Rousse i nord, Palombaggia, Pinarello og San Ciprianu i sør.

Hva er det å gjøre på Korsika?

Det er umulig å reise til Korsika uten å besøke en av de mange strendene. Her kan du drive med aktiviteter som volleyball, surfing, seiling, kano og mye mer.

Bonifacio ligger på en kalkklippe omringet av murer nær Korsikas sørspiss. Byen ble grunnlagt i 828 av den toskanske greven Bonifacios og har et preg av at du går tilbake i tid. Byen

har en sjarmerende labyrint av middelalder-gater, gamle hus og Eglise Sainte-Marie-Majeure kirken.

Et annet sted som burde ses er Napoleon Bonapartes fødested Ajaccio. Dette er hovedstaden og den største byen på Korsika. Navnet kommer fra det romerske ordet Adjacium (hvilested) og ble kjent som et sted der gjetere kom ned fra fjellet for å hente forsyninger og selge sine varer om vinteren. Byen har en livlig havn og et sjarmerende historisk område med små koselige gater. I tillegg til dette er huset som Napoleon voks opp i Maison Bonaparte et museums som viser møbler, våpen, portretter og familiedokumenter fra denne perioden.

Hovedhavnen til Korsika er Bastia. Byen går rundt et vakkert torg, Place Saint-Nicolas og her kan du sitte i skyggen under vakre palmer og kikke på marmorstatuen av Napoleon, mens du nyter alt livet rundt deg. Den gamle havnen er vakker og fra gammelt av var den en gammel fiskerlandsby, Terra Vecchiamed en labyrint av smale stier og hus tett i tett. Katedralen i Saint-Jean Baptiste fra 1600-tallet dominerer Place de l'Hôtel de Ville. Korsika har noen av Europas vakreste strender, plage Palombaggia ligger ved Porto-Vecchio og er den mest kjente stranda på Korsika. Om du vil se andre strender enn denne kan du besøke Plage de Santa Giulia eller Plage du Lotu, den siste ligger skjermet fra det meste og du vil kunne slappe av uten forstyrrelser.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Korsika?

De fleste som reiser rundt i Korsika velger å reise med bil, slik at de kan komme seg til alle de fine strendene og de mer tilsidesliggende stedene. Busser opererer mellom byene, men ofte er det bare en eller to avganger daglig. Et godt alternativ for å se øya om du ikke har bil er å ta toget som går langs kysten, da vil du oppdage mange pittoreske steder.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Korsika?

Høysesongen for ferger til Korsika er juni-august siden det er da de fleste velger å reise på ferie. Juli er den varmeste måneden på Korsika, men om du velger å reise i september vil du unngå turisttrafikken og fortsatt ha ca. 23 varmegrader i vannet. Det anbefales å bestille i god tid i forveien.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Corsica Ferries
  • Få pris
 • Moby Lines
  • Få pris
 • Corsica Linea
  • Få pris
 • La Meridionale
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Korsika anmeldelser

 • "Moby"

  Deiligt skip, rent, romsligt, ville bruke igjen.

  Les mer Les mindre
 • "Bonifacio og Santa Teresa Di Gallura med Moby Lines"

  Dette er en kort rute. Moby gjorde det til en behagelig opplevelse. Det er ikke nok tid til å se og bruke alle fasilitetene, men de så gode ut.

  Les mer Les mindre
 • "Livorno til Bastia"

  I tiden, personalet hjelpsomt, glatt overfart.

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig tur"

  Jeg reiste på Genoa – Olbia rute i august. Jeg booket et reservert sete, og fant ut at det var beliggende i et ødt område under garasjen. Jeg kunne ikke ånde, det var ingen luft. Jeg kunne ikke gå til bar, for det var ingen skap til bagasjen min. Personalet om bord foreslo at jeg rykket til restauranten på dekk 6. Men temperaturen var så lav at jeg ble syk.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Korsika