Porto Torres til Propriano Ferge

Porto Torres Propriano fergeruten knytter Sardinia med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, La Meridionale. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Porto Torres Propriano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Porto Torres - Propriano Fergeselskaper

  • La Meridionale
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Torres Propriano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Torres Propriano ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Porto Torres Guide

Den italienske byen Porto Torres ligger på den nordvestlige kysten av øya Sardinia. Det er en rekke ting å se i byen, og den mest populære attraksjonen er Basilica di San Gavino, fra det 11. århundret, som er Sardinias største romanske kirke.

Porto Torres er den annen best tjente havnen på Sardinia, etter Olbia, og knytter øya til Genova, med en seiltid på 11½ timer. Det er også tjenester til Civitavecchia (7 timer og 15 minutter), Barcelona (11 timer og 15 minutter), Ajaccio (3½ timer), Propriano (4 timer) og Marseille (17 timer).

Propriano Guide

Den franske byen Propriano ligger i den sørvestlige delen av øya Korsika, i spissen av Valinco Golfen og nordvest av Sartene. Byens sentrum er et deilig sted med mange tradisjonelle hus, kaféer, bar og luksusbutikker. Byen er nå et av de mest populære feriestedene på Korsika på grunn av de mange strendene, herunder Plage de Lido, som ligger omkring 1 km fra byen.

Mange av byens bygninger daterer tilbake til det 19. århundret, hvor det meste av byen ble bygget og havnen ble etablert. Det er fergeforbindelser fra byens havn til Marseille og seiltiden er ca. 12 timer og 30 minutter.