Santa Teresa di Gallura til Bonifacio Ferge

Santa Teresa di Gallura Bonifacio fergeruten knytter Sardinia med Korsika og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Ichnusa Lines servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time.

Det er 49 Uke overfarter på Santa Teresa di Gallura Bonifacio ruten mellom Sardinia og Korsika. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Santa Teresa di Gallura - Bonifacio Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 4 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Ichnusa Lines
    • 3 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Santa Teresa di Gallura Bonifacio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Santa Teresa di Gallura Bonifacio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa Gallura er en by beliggende på den nordlige spissen av den italienske øya Sardinia. Korsika kan tydelig ses fra byens to strender. Det er en rekke turistbutikker på byens torg, men det skal merkes at mange er lukket om vinteren. Rena Bianca, Santa Teresas største strand, ligger nord for byen og er alltid overfylt om sommeren med turister og lokale, som nyter det varme, krystallklare vann. Populære turist attraksjoner i byen inkluderer Longosardo Tower, som ble bygget på et steinete nes med utsikt over byen.

Byens havn er en av de mest moderne havnen i regionen og har regelmessige fergeforbindelser mellom Sardinia og Korsika.

Bonifacio Guide

Bonifacio er en by som ligger på den sørlige spissen av den franske øy Korsika. Den ligger ved Middelhavskysten og er skilt fra den italienske øya, Sardinia av Bonifaciostrædet, som er omkring 11 km bred.

Byen, som er hjemsted for øyas eneste havn på sørkysten, er en populær turist destinasjon om sommeren, på grunn av strendene dens og de historiske monumentene som inkluderer Torra di Sponsaglia, Torra di Saint Amanza, Eglise Sainte-Majeure de Bonifacio og Eglise Saint-Dominique de Bonifacio.

Det er to viktige forhistoriske steder tett på byen. Kammergraven Vasculacciu, som ligger i nærheten av Figari på den nordlige delen av øya, og den gamle hulen av Araguina-Sennola nær landsbyen Capello.