Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Bonifacio havn

  • Med bil

    Bonifacio havn ligger i den sørlige delen av Korsika, atskilt fra den italienske øya Sardinia av stredet av Bonifacio. To viktigste motorveie knytter Bonifacio til resten av øya; N196 som går langs vestlandskysten og N197 som går langs den østlige side av øya. Bonifacio havn er godt skiltet fra motorveien.

  • Adresse

    Porto di Bonifacio, F - 20169, Korsika

  • Bonifacio Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bonifacio før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bonifacio Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Bonifacio Ferge servicer

Bonifacio Guide

Bonifacio Guide

Bonifacio er en by og kommune som ligger på den sørlige utkanten av den italienske øy Korsika. Byen er delt inn i to deler; den gamle bydelen, Vieille Ville, som kneiser stolt på de spesielle hvite kalkklipper, og den nyere delen av byen, la Haute Ville, som har et summende liv med kafeer langs den smale fjorden. De fleste av de innfødte bor i Haute Ville, inkludert byens mest berømte innfødt, Marie Jose Nat. La Marine (havnen) skaper en naturlig havn og er stedet hvor mange skiper ligger land – både passasjerer og fiskerbåter. Bonifacios sjarm og nærhet til idylliske strender, gjør byen til et populært reisemål om sommeren – hovedsakelig for beboere på Frankrikes fastland. Bonifacio er også porten til småøyem Lavezzi, som er den sørligste delen av Frankrike som fikk en marine som er beskyttet av den franske regjeringen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.