Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Piombino havn

  • Med bil

    Fra nord i Italia ta Genoa – Livorno motorvei og avkjøring ved Rosignano. Kjør så i retning av Grosseto – Venturina. Piombino er godt skiltet 15 km herfra. Fra nord, ta motorvei Bolgna – Firenze – Pisa – Livorno, avkjøring ved Rosignano og følg skiltene. Sør fra ta motorveien Roma – Grosseto og deretter fortsett på motorveien mot Livorno til du kommer til avkjørsel Venturina-Isola d’Elba og følg skiltene.

  • Adresse

    Piazzale Premuda, 57025 Piombino, Livorno (Toscana)

  • Piombino Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Piombino før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Piombino Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Piombino Ferge servicer

Piombino Guide

Piombino Guide

Piombino er en liten havneby som er beliggende i Italia. Byen har klassiske og middelalderske opprinnelser som kommer fra Populonia, som er et viktigt Etruscan senter for metallurgi og for Maritime Republikken av Pisa. Mellom enden av 1200-tallet og begynnelsen av 1300-tallet ble Piombino den annen mest betydningsfulle havnen av Maritime Republikk. Etter Napoleon perioden forsvant det selvstendige landet og i 1815 ble det inkludert i Granduchy av Tuscany. I enden av 1900-tallet ble noen fabrikker født i Piombino, "Società=Anonia degli Alti Forni" og "Fonderia di Piombino" og "Magona DItalia", og siden da markerte en sterk jernaktivitet den lokale utviklingen, ved å endre den liten havnebyen til et industrielt senter.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.