Om directferries.no

Directferries.no er en fergeagent som tilbyr en lett og rask måte å se, sammenligne og bestille tusenvis av fergeoverfarter på. Vi tilbyr fergeoverfarter til stort sett alle havner i Europa og Nord-Afrika.

Direct Ferries ble grunnlagt i 1999 og tilbyr det mest omfattende nettverkett av fergeruter på nettet, samt en rekke andre produkter fra nøye utvalgte partnere, inkludert akkommodasjon og togbilletter.

Vi har kontorer over hele Storbritannia, Tyskland og Sveits. Direct Ferries Ltd driver directferries.no og har hjemmesider og lokalt snakkende personale til ferge reisende i Norge, Danmark, Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Spania, Italia, Nederland, Østerrike, Sveits, Polen, Tsjekkia, Slovakia, Hellas, Sverige og Finland.

Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom

Hvorfor bruke directferries.no?

God hjemmeside

Vi har gjort alt for å sikre at hjemmesiden vår er rask og lett å bruke. Her finner du alle de oplysningene som du skal bruke for å kunne planlegge reisen din, inkludert fergeselskap, rute og havn guide, samt ferge anmeldelser fra tidligere reisende.

De beste prisene

Vi har en direkte forbindelse til fergeselskapenes reservasjonssystem, noe som betyr at du kan sammenligne priser og avganger til det valgt reisemålet, samt alternativer til dette i en rask og lett søkning som sikre deg den best mulige pris.

En stopp fergeshop

Vi tilbyr fergebilletter for alle kjøretøystyper til turist og kommersielt bruk.

Godt ry

Vi har et godt ry innenfor bransjen og har gitt den beste prisen, valgmuligheter og service til mange millioner kunder siden starten vår.

Eksklusive tilbud

På grunn av kjøpekraften vår har vi ofte adgang til eksklusive tilbud som ikke kan finnes andre steder, slik at du kan spare enda mer på fergebilletten din. Meld deg til nyhetsbrevet vårt eller følg oss på Facebook eller Twitter, slik å du ikke går glipp av våre eksklusive tilbud!

Hva er på tilbud?

  • 226 fergeselskaper og Eurotunnel
  • 3493 fergeruter som dekker Europa og Nord-Afrika
  • Et utvalg av omkring 767 fergehavner
  • Adgang til og fra over 195 land og øyer

Slik kommer du i kontakt med directferries.no

Har du bruk for å kontakte oss? Se når vi er åpne og hvordan du kan kontakte oss.

Adressen vår

Direct Ferries Ltd, Unit 1 Chester House Kennington Park, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom