Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til St Malo havn

 • Med bil

  Fra Paris er det ca. en 4 timers kjøretur via A11 motorvei, deretter RN137. Fra Caen, tar det ca. 1 time og 50 minutter via motorveien A84. For å komme til havnen, følg skiltene til avkjørselen stil St Malo Ferry Terminal deg Naye.

 • Med tog

  Det er en tog tjeneste fra St Malo Monparnasse togstasjon (SNCF togstasjon er i Square Jean Coquelin). Det tar ca. 20 minutter å gå til havnen fra togstasjonen. For mer informasjon, se SNCF nettside.

 • Med buss

  Det er en bussstopp 3 minutters gang fra havnen, ved siden av svømmebassenget.

 • Adresse

  Gare Maritime du Naye, 35400 Saint-Malo

 • St Malo Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av St Malo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår St Malo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

St Malo Ferge servicer

St Malo Guide

St Malo Guide

St. Malo er en kystby i Brittany i det nordlige Frankrike og ligger ved den engelske kanalen. St. Malo er bygget i grå granitt og dette sporer den moderne by tilbake til sin opprinnelige klosterlige by, grunnlagt av helgener Aaron Brendan tidligt i 1600 tallet. I senere århundrer ble det beryktet som hjemmet for avling av piratmariner, som aldri var under andres kontroll, men sin egen i 4 år fra 1590. St. Malo erklærte til og med seg selv som å være en selvstendig republikk. Sjørøvene av byen tvang ikke bare engelske skip som passerte til å betale skatt, men brakte også rikdom. Jucques Cartier, som koloniserte Canada, og seilte herfra, likeledes gjorde de første kolonistene som bosatte seg i Falklands.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.