Brittany Ferries

Brittany Ferries tilbyr et bredt utvalg av fergeruter til Vest-Frankrike og Nord-Spania, samt en rute mellom Frankrike og Irland.

Når du reiser med Brittany Ferries, er reisemålet ditt mer enn bare en havn. På hver destinasjon er det gode muligheter for shopping og steder der du kan spise og drikke.

Brittany Ferries tilbyr en tjeneste som er sentrert på sine luksus cruiseferger, noe som betyr at ferien starter med engang du går ombord på skipet.

Underholdningen ombord er variert og maten er fra det franske kjøkkenet, som såklart har fått et godt rykte.

Du kan også handle i det mange butikkene, eller slappe av i lugaren din som mannskapet har prøvd å få til så komfortabel og luksøriøs som mulig.

På lengre turer mellom England og Spania er det veldig kjent å ha en lugar, da er det mulig å ha litt privatliv, men også et sted der du kan sove komfortabelt om natten. Lugaren er også en plass der du kan du kan ha alle eiendelene dine trygge, på den måten kan du kose deg mest mulig på turen.

Brittany Ferries har også en rutetjeneste kalt Brittany Ferries économie, på Portsmouth Le Havre og Santander rutene . Økonomi-tjenesten er ideell for de som ønsker å reise til Frankrike eller Spania til en svært rimelig pris, uten cruiseopplevelsen som tilbys på de andre skipene eller hastigheten som tilbys av Normandie Express. Brittany Ferries économie bruker Etretat fergen på disse ruten.

Se Brittany Ferries sine rutetider, priser og bestill Brittany Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Brittany Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Brittany Ferries ruter

Brittany Ferries kundeanmeldelser

 • "Fergereise"

  Takk, alt var som det skulle være - en effektiv service.

  'Anonym' reiste med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "En flott båtreise!"

  Bra lugar, god mat, mange gode steder for spise/drikke. Liten, fin solavdelig med basseng og salatbar på toppen.

  'Arild' reiste med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Billett"

  Vår familieferie i Frankrike var ganske enkel fordi Brittany Ferries gjort det enkelt. Det var en ok lekerom på utreisen og fasilitetene var genrelt gode, men de ansatte i kafeen så ikke ut som de visste hva de solgte, eller hvordan de bør være overfor kundene! På returen booket vi en natt ferge med en commodore lugar, som var fantastisk. Veldig behagelig og tok godt vare på oss. Vi vil bruke igjen.

  'Anonym' reiste med Brittany Ferries på Mont St Michel/Normandie

  Les mer Les mindre
 • "Caen og Portsmouth på "Mont St Michel""

  En behagelig tur, med aktiviteter og underholdning fra barn, passende infrastruktur, butikker, masse av plass til å bevege seg og til å hvile, behagelige lenestoler og masse av sitteplasser med utsikt over vannet. Badene var også passende og rene. Eneste ting, som ikke virket korrekt var wifi. Pat og familien.

  'Patricia' reiste med Brittany Ferries på Mont St Michel/Normandie

  Les mer Les mindre