Brittany Ferries

Brittany Ferries tilbyr et stort utvalg av ferger til England og Irland fra Frankrike og Spania.

Når du seiler med Brittany Ferries er reisemålet ditt mer enn bare en havn. Hver av fergeselskapets reisemål har sin egen karakter og er normalt full av liv med gode steder å shoppe, drikke og spise.

Underholdningen er variert og maten er fra det franske kjøkkenet, som naturligvis har et godt ry. Du kan også shoppe i de mange butikkene eller slappe av i lugaren din, som de har forsøkt å gjøre så behagelige og luksuriøse som mulig.

På lengre ture, som mellom Spania og England, kan lugaren du velger gjøre en stor forskjell. En lugar gir deg privatliv og et sted å oppbevare tingene dine om dagen, og et behagelig sted å sove om natten.

Se Brittany Ferries seilplaner, priser og book Brittany Ferries fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller fergeselskap? Bare rolig, vi sammenligner Brittany Ferries med alternative fergeselskaper for å hjelpe deg med å velge.

Les mer Les mindre

Alle Brittany Ferries ruter

Brittany Ferries kundeanmeldelser

 • "Fergereise"

  Takk, alt var som det skulle være - en effektiv service.

  'Anonym' reiste med Brittany Ferries på Armorique

  Les mer Les mindre
 • "En flott båtreise!"

  Bra lugar, god mat, mange gode steder for spise/drikke. Liten, fin solavdelig med basseng og salatbar på toppen.

  'Arild' reiste med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Les mer Les mindre
 • "Billett"

  Vår familieferie i Frankrike var ganske enkel fordi Brittany Ferries gjort det enkelt. Det var en ok lekerom på utreisen og fasilitetene var genrelt gode, men de ansatte i kafeen så ikke ut som de visste hva de solgte, eller hvordan de bør være overfor kundene! På returen booket vi en natt ferge med en commodore lugar, som var fantastisk. Veldig behagelig og tok godt vare på oss. Vi vil bruke igjen.

  'Anonym' reiste med Brittany Ferries på Mont St Michel/Normandie

  Les mer Les mindre
 • "Caen og Portsmouth på "Mont St Michel""

  En behagelig tur, med aktiviteter og underholdning fra barn, passende infrastruktur, butikker, masse av plass til å bevege seg og til å hvile, behagelige lenestoler og masse av sitteplasser med utsikt over vannet. Badene var også passende og rene. Eneste ting, som ikke virket korrekt var wifi. Pat og familien.

  'Patricia' reiste med Brittany Ferries på Mont St Michel/Normandie

  Les mer Les mindre