Brittany Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Brittany Ferries

Brittany Ferries tilbyr et bredt utvalg av fergeruter til Vest-Frankrike og Nord-Spania, samt en rute mellom Frankrike og Irland.

Når du reiser med Brittany Ferries, er reisemålet ditt mer enn bare en havn. På hver destinasjon er det gode muligheter for shopping og steder der du kan spise og drikke.

Brittany Ferries tilbyr en tjeneste som er sentrert på sine luksus cruiseferger, noe som betyr at ferien starter med engang du går ombord på skipet.

Underholdningen ombord er variert og maten er fra det franske kjøkkenet, som såklart har fått et godt rykte.

Du kan også handle i det mange butikkene, eller slappe av i lugaren din som mannskapet har prøvd å få til så komfortabel og luksøriøs som mulig.

På lengre turer mellom England og Spania er det veldig kjent å ha en lugar, da er det mulig å ha litt privatliv, men også et sted der du kan sove komfortabelt om natten. Lugaren er også en plass der du kan du kan ha alle eiendelene dine trygge, på den måten kan du kose deg mest mulig på turen.

Brittany Ferries har også en rutetjeneste kalt Brittany Ferries économie, på Portsmouth Le Havre og Santander rutene . Økonomi-tjenesten er ideell for de som ønsker å reise til Frankrike eller Spania til en svært rimelig pris, uten cruiseopplevelsen som tilbys på de andre skipene eller hastigheten som tilbys av Normandie Express. Brittany Ferries économie bruker Etretat fergen på disse ruten.

Se Brittany Ferries sine rutetider, priser og bestill Brittany Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Brittany Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Alle Brittany Ferries ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Brittany Ferries kundeanmeldelser

 • "uprofesjonell bartender og utilfredsstillende klage"

  Skipet var fint og reisen rolig. Lugar var behagelig, litt liten til to personer. Det var tegn på mugg i dusjen. Min største klage handler om den vegetariske maten, som virker som en ettertanke, og den svært dårlige behandlingen fra en bestemt bartender. Det var svært vanskelig å finne noe å spise, som var av samme kvalitet som kjøtt og fiske rettene. Vi spiste pizza, som var gode, men vi hadde håpet på noe litt mer nærerende, men de var enten løpet tør for salat eller det var ingen andre muligheter. Frokost var vakkert nalagt, men det var kornflagget, melk eller wienerbrød. Vi var nødt til å vente på et bord, selv om det var flere tomme i restauranten, og det var få medarbeidere. Vi måtte også vente da vi ville betale, fordi det ikke var noen medarbeider tilgjengelig, og det kom først etter en kø var dannet. Jeg var så rystet over en bestemt bartender at jeg innga en klage. Manageren i restauranten kom og unnskylte på vegne hans, mens jeg fylte ut klagen, men la hovedvekt på den gode karakteren av denne bartenderen i stedet for klagen min. Bartender kom etterfølgende for at unnskyld. Jeg er aldri på noe tidspunkt blitt tilbudt noen kompensasjon for dette. Jeg forklarte at jeg hadde forsøkt at bestille en cocktail fra ham, da han så bestemte, å avbryte anmodningen min ved å snakke på fransk til en av kollgene hans som var dukket opp ved siden av meg. Han unnskylte seg ikke. Dette var midt i samtalen vår, og jeg gikk etter å ha fortalt ham hvor uhøflig han var. Ingen for å unnskylde, inntil jeg satte meg ned for å inngi klagen min skiftlig en stund etter. Jeg reiste 27. august og venter fremdeles på svar på klagen min fra Brittany Ferries. Jeg ble sikret av et medlem av personalet i informasjonen at noen ville kontakte meg, og jeg ga dem e-posten min i håp om at dette ville skje raskt.

  Les mer Les mindre
 • "hjemtur"

  Generelt en god tur, men ville ha satt pris på frisk kaffe i Le Cafe i stedet for en maskin, og yoghurt var ikke tilgjengelig i frokost området på 7. etasje.

  Les mer Les mindre
 • "Vidunderlig tur"

  Selv om hjemreisen var mye blåsende, var vi forbløffet over å ha så lite turbulens på fergen.....En svært behagelig tur.

  Les mer Les mindre
 • "Fergereise"

  Takk, alt var som det skulle være - en effektiv service.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.