Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Guernsey havn

 • Med bil

  På grunn av øyas størrelse, er det relativt enkelt å finne havnen. Guernsey ferge ankommer ved St. Peter Port. Fra St. Julians Avenue fortsett rett over rundkjøringen og følg skiltene til havnen.

 • Med buss

  Det nærmeste busstoppet ligger i sentrum som er ca. 5 minutters gang fra havnen.

 • Adresse

  White Rock, St. Peter Port, Guernsey

 • Guernsey Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Guernsey før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Guernsey Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Guernsey Ferge servicer

Guernsey Guide

Guernsey Guide

Guernsey er en brusende blanding av fantastisk natur og det beste av en moderne livsstil. Guernsey har alt og her kan man ta inspirerende ture langs klippestier som løper gjennom landskapets interiøer eller nyte dovne dager på øyens vakre strender. St. Peter Port er hovedstaden og en livlig havn med et gobelin av bygningskunststile som forteller historien om regionens skiftende formue. Her finner man et stort utvalg av bistroer, restauranter og butikker, mens man i havnen kan ta en ferge til søsterøyene. Guernsey er et spesielt sted med en blomstrende samfunn som omfavner de besøkende med åpne arme og etterlader et varig inntryk på alle som besøker øyen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.