Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Dover havn

 • Med bil

  Dover er ca. 113 km fra London. Fra M2, følg A2 direkte til Dover, eller fra M20, følg A20 til Dover. Havnen er godt skiltet.

 • Med tog

  Dover havn ligger øst for byen og kan nemt nås til fots eller med buss eller taxi fra Dover Priory Stasjon. Det er tjenester fra London Victoria og London Charing Cross til Dover Priory Stasjon. Reisetiden er ca. 1 time og 45 minutter. For mer informasjon, vennligst besøk vår toge til Dover Priory side.

 • Med buss

  Det er regelmessige National Express buss tjenester fra London Victoria busstasjon. Reisetiden er 2½ time. Andre busser ankommer til busstasjonen i Dover sentrum.

 • Parkering

  Parkering er gratis for alle passasjerer på parkeringplassen ved inngangen til havnen.

 • Adresse

  Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA

 • Dover Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Dover før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Dover Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Dover Ferge servicer

Dover Guide

Dover Guide

Dover ligger i regionen Kent på Englands sørøstlige spiss og er landets nærmeste geografiske punkt til Europa. Dover tilbyr det beste fra de enegelske byene. Her er kyst, vakker strand, en molle og en marina. Det er også Dovers rike historie, som en kan oppdage i severdigheter, slottet og audio-visuelle presentasjoner. De verdensberømte ’White Cliffs of Dover’ tilbyr et utvalg av turer og herfra er spektakulær utsikt over den engelske kanal. Mange moderne utviklinger har tatt mange af Dovers historiske bygninger, men det er fortsatt mange steder bevart for framtidige generasjoner. Dover en like gammel som sivilisajonen selv, og man kan bare vente på å se hvilke historiske begivenheter som vil bringe byen tilbake til historiebøkene.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.