P&O Ferries

P&O Ferries er et av Storbritannias største fergeselskaper, og har en stor flåte, som seiler fra Frankrike, Belgia, Holland, Irland, England og Nord-Irland. I 2012 feiret de deres 175 års jubileum.

P&O Ferries servicen mellom Calais og Dover er fleksibel og en behagelig måte å krysse kanalen.

Ta fergen fra Belgia eller Holland til Storbritannia, via deres Zeebrugge/Rotterdam – Hull ruter, og opplev den lette, stress frie måte å komme til Storbritannia på fra kontinentet.

P&O Irish Sea seiler fra Liverpool til Dublin på deres konvensjonelle fergers, mens servicer fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og raskeste servicen mellom Skottland og Nord-Irland.

Med directferries.no kan du finne P&O Ferries seilplaner, billettpriser og booke P&O Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle P&O Ferries ruter

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "Pent og rolig"

  Skipet var pent og rent, det var en god overfart. Vi gikk på kinoen og butikken, ville ønske, det var en større butikk eller butikker med flere varer. Vi hadde to små barn med oss, ville ønske det var en større lekeplass til dem. Men generelt, en deilig fergetur!

  'Linda' reiste med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Det var en god tur, jeg liker P&O.

  'Ionut-alin' reiste med P&O Ferries på Pride of Kent/Spirit of France

  Les mer Les mindre
 • "Vår tur"

  Alt i alt var turen ok. Den eneste tingen vi ikke har fornøyde med, var at vi måtte vente for lenge i kø, og ikke nådde den avgangen vi hadde booket, så måtte vente enda en time.

  'Nicole' reiste med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Les mer Les mindre
 • "Desember 2016"

  God

  'Philip' reiste med P&O Ferries på Pride of Kent/Spirit of France

  Les mer Les mindre