P&O Ferries

P&O Ferries er et av Storbritannias største fergeselskaper og har en stor flåte av skip med ruter fra Frankrike,Belgia,Nederland,Irland,Storbritannia og Nord-Irland. I 2012 feiret de 175 års jubileum.

Selskapet har mange rutealternativer gjennom dagen. P&O Ferries sin fergetjeneste mellom Calais og Dover er fleksibel, og er en behagelig måte å krysse kanalen året rundt.

Ta fergen til Belgia eller Nederland via Zeebrugge eller Rotterdam fra Hull og opplev en avslappende måte å komme til kontinentet fra nord i England.

P&O Irish Sea har ruter som knytter Liverpool til Dublin, mens tjenester fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og raskeste tjenesten mellom Skottland og Nord-Irland.

Det er utvalg av fasiliteter ombord på P & O Ferries som er med på å forsterke følelsen av avslapping, som gjør at du kommer til reisemålet ditt forfrisket og klar.

Med directferries.no kan du finne P&O Ferries seilplaner, billettpriser og booke P&O Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle P&O Ferries ruter

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "God tur"

  Det var en god tur, jeg liker P&O.

  'Ionut-alin' reiste med P&O Ferries på Pride of Kent/Spirit of France

  Les mer Les mindre
 • "Pent og rolig"

  Skipet var pent og rent, det var en god overfart. Vi gikk på kinoen og butikken, ville ønske, det var en større butikk eller butikker med flere varer. Vi hadde to små barn med oss, ville ønske det var en større lekeplass til dem. Men generelt, en deilig fergetur!

  'Linda' reiste med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre
 • "Vår tur"

  Alt i alt var turen ok. Den eneste tingen vi ikke har fornøyde med, var at vi måtte vente for lenge i kø, og ikke nådde den avgangen vi hadde booket, så måtte vente enda en time.

  'Nicole' reiste med P&O Ferries på Pride of Canterbury

  Les mer Les mindre
 • "Desember 2016"

  God

  'Philip' reiste med P&O Ferries på Pride of Kent/Spirit of France

  Les mer Les mindre