P&O Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

P&O Ferries

P&O Ferries er et av Storbritannias største fergeselskaper og har en stor flåte av skip med ruter fra Frankrike,Belgia,Nederland,Irland,Storbritannia og Nord-Irland. I 2012 feiret de 175 års jubileum.

Selskapet har mange rutealternativer gjennom dagen. P&O Ferries sin fergetjeneste mellom Calais og Dover er fleksibel, og er en behagelig måte å krysse kanalen året rundt.

Ta fergen til Belgia eller Nederland via Zeebrugge eller Rotterdam fra Hull og opplev en avslappende måte å komme til kontinentet fra nord i England.

P&O Irish Sea har ruter som knytter Liverpool til Dublin, mens tjenester fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og raskeste tjenesten mellom Skottland og Nord-Irland.

Det er utvalg av fasiliteter ombord på P & O Ferries som er med på å forsterke følelsen av avslapping, som gjør at du kommer til reisemålet ditt forfrisket og klar.

Med directferries.no kan du finne P&O Ferries seilplaner, billettpriser og booke P&O Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative fergeselskaper.

P&O Ferries routes and ports

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "Calais - Dover"

  Ved bestilling av biletter på nett får man beskjed om å legge inn passopplysninger. Dette får man ikke til. Men de ordner det ved innsjekking på stedet. Bare møt opp i god tid. Åpner kl 8 om man skal ta 9.50 avgang. Man blir fraktet med buss inn på ferge men må innom passkontroller underveis. Dette går greit . Er en ansatt som er med bussen som loser oss gjennom fra påstigning til avstigning ombord i båt. Grei og rask overfart 

  Les mer Les mindre
 • "En flott tur."

  Flott service. Ankom Dover dagen før vi skulle reise. Det var bare å kjøre om bord og vi hadde en flott overfart i nydelig vær. Et stort flott skip -

  Les mer Les mindre
 • "Billig"

  Billig

  Les mer Les mindre
 • "Kanal overfart"

  Vi ankom tidlig til havnen, og ble plassert på den første båten ut, genialt. Takker til innsjekking personalet, fordi de foretok den oppringningen. Båten var Burgundy, som vi har brukt et par ganger før. Denne båten er en gammel båt nå og det kan ses, men den er bedre enn Kent, som er svært nedslitt. Selv om den har bruk for en oppdatering, er fasilitene gode nok til en overfart på 1½ time. Personalet og general service på båten er gode. Jeg spiste frokost, som bare var ok, men svært dyr. Bortsett fra det, tjener disse båtene et formål, og hvis jeg hadde et valg, ville jeg foretrekker å reise på Spirit klasse, som er mye bedre båter.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.