P&O Ferries

P&O Ferries er et av Storbritannias største fergeselskaper og har en stor flåte av skip med ruter fra Frankrike,Belgia,Nederland,Irland,Storbritannia og Nord-Irland. I 2012 feiret de 175 års jubileum.

Selskapet har mange rutealternativer gjennom dagen. P&O Ferries sin fergetjeneste mellom Calais og Dover er fleksibel, og er en behagelig måte å krysse kanalen året rundt.

Ta fergen til Belgia eller Nederland via Zeebrugge eller Rotterdam fra Hull og opplev en avslappende måte å komme til kontinentet fra nord i England.

P&O Irish Sea har ruter som knytter Liverpool til Dublin, mens tjenester fra Cairnryan og Troon til Larne, leverer den korteste og raskeste tjenesten mellom Skottland og Nord-Irland.

Det er utvalg av fasiliteter ombord på P & O Ferries som er med på å forsterke følelsen av avslapping, som gjør at du kommer til reisemålet ditt forfrisket og klar.

Med directferries.no kan du finne P&O Ferries seilplaner, billettpriser og booke P&O Ferries fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne P&O Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle P&O Ferries ruter

P&O Ferries kundeanmeldelser

 • "Kanal overfart"

  Vi ankom tidlig til havnen, og ble plassert på den første båten ut, genialt. Takker til innsjekking personalet, fordi de foretok den oppringningen. Båten var Burgundy, som vi har brukt et par ganger før. Denne båten er en gammel båt nå og det kan ses, men den er bedre enn Kent, som er svært nedslitt. Selv om den har bruk for en oppdatering, er fasilitene gode nok til en overfart på 1½ time. Personalet og general service på båten er gode. Jeg spiste frokost, som bare var ok, men svært dyr. Bortsett fra det, tjener disse båtene et formål, og hvis jeg hadde et valg, ville jeg foretrekker å reise på Spirit klasse, som er mye bedre båter.

  'Martin' reiste med P&O Ferries på Pride of Kent/Pride of Burgundy

  Les mer Les mindre
 • "Godt alternativ"

  Normalt bruker jeg Dover – Calais rute, men tenkte, jeg ville prøve denne ruten. En god båt med god mat og en god, behagelig lugar.

  'James' reiste med P&O Ferries på Pride of Bruges

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Det var en god tur, jeg liker P&O.

  'Ionut-alin' reiste med P&O Ferries på Pride of Kent/Spirit of France

  Les mer Les mindre
 • "Pent og rolig"

  Skipet var pent og rent, det var en god overfart. Vi gikk på kinoen og butikken, ville ønske, det var en større butikk eller butikker med flere varer. Vi hadde to små barn med oss, ville ønske det var en større lekeplass til dem. Men generelt, en deilig fergetur!

  'Linda' reiste med P&O Ferries på Pride of Hull

  Les mer Les mindre