Rotterdam til Hull Ferge

Rotterdam Hull fergeruten knytter Holland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rotterdam Hull fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rotterdam - Hull Fergeselskaper

  • P&O Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 11 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rotterdam Hull priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rotterdam Hull ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rotterdam Guide

Rotterdam er Hollands nest største by o gen av de største havnene i verden. Den ligger i provinsen Zuid-Holland i den vestlige delen av landet, sør for Ranstad. Siden byen ble grunnlagt i det 13. århundret, er den voksen til et stort internasjonalt senter for handel. Dette er til dels på grunn av byens havn, som har en strategisk beliggenhet på Rhinen-Meuse-Schelde delta på Nordsjøen og på grunn av forbindelsene til både vei, luft, toh og vann. Dette er grunnen til at byen ofte anses som å være ”Porten til Europa”.

Byens havn er hovedsakelig en frakt havn, selv om det er en passasjerferge som seiler til Hull i England, med en seiltid på ca. 11 timer. Passasjerfasilieter i havnen inkluderer restauranter, kaféer, valutakontor og handikapadgang.

Hull Guide

Byen Hull, eller Kingston-upon-Hull for å gi den sitt fulle navn, er en havn som ligger ved sammenløpet av Hull og Humber Estuary, og har vært en port til England siden romertiden. Byen ble grunnlagt av Kong Edward I (1272 – 1307), som hadde bruk for en sikker havn, hvor hæren hans kunne leveres fra.

Hulls moderne by er stor og travel med mange butikker og fasiliteter. Det er en rekke trafikk frie gater i byen og det er behagelig å vandre rundt. Den glassdekket Princes Quay er et av landets mest vakre kjøpesentre, og et av områdets største.