Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Hull havn

 • Med bil

  Fra nord og vest følg enten M62 eller A1079 til A63 og Hull sentrum. Følg skiltene til King George Dock & Ferries. Fra sør, følg A15 over Humbre Bridge og ta deretter østover langs A63 til Hull sentrum. Følg skiltene til King George Dock & Ferries.

 • Med tog

  Hull Paragon stasjon er forbundet til byer over hele landet. Det er en buss kl. 17:15 fra Hull Paragon stasjon til King George Dock. Fra King George Dock går bussen etter fergens ankomst.

 • Parkering

  Passasjerer som reiser til Europort kan parkere i parkeringshuset. Det er også åpne parkeringsplaser foran terminalbygningen som kan brukes av passasjerer til Zeebrugge.

 • Adresse

  King George Dock, Hedon Rd, Kingston-upon-Hull, HU9 5PS.

 • Hull Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Hull før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Hull Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Hull Ferge servicer

Hull Guide

Hull Guide

Hulls fulle navn er Kingston-upon-Hull og byens maritime daterer tilbake til 1299 da byen ble lagt ut som en kysthavn av Edward I. Havnen ble hurtigt Englands ledende og var fortsatt en vigtig garnison da portene ble lukket for Charles I i 1642. Dette var den første alvorlige opprørsk handling ved det som senere ble den engelske borgerkrig. Den sentrale Princes Kai setter tonen for Hulls moderne havn. Vannet, som engang var forlatt, er nå stilt av promenader og over Princes Kaien – et glass, spangle shoppingsenter, med den nyplett marinaen på den annen siden. Togstasjonen ligger på byens østside og busstasjonen på nordsiden. Turistkontoret ligger midt i sentrum på Paragon Street ved Queen Victoria plass.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.