Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Capri havn

  • Med bil

    Kjøretøy er ikke tillatt på øya Capri med mindre du bor der.

  • Adresse

    Marina Grande, I. DI CAPRI

  • Capri Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Capri før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Capri Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Capri Ferge servicer

Capri Guide

Capri Guide

Capri øy er en perle med så spektakulære beliggenhet og naturlig skjønhet, at den har tiltrukket besøkende fra hele verden. En rekke kjendiser fra keiser Augustus og Tiberius til H.C. Andersen og vår tids filmstjerner har alle funnet veien til den vakre øyen. Capri er ikke mye større enn 10 km2 og består hovedsakelig av kalkholdig stein, som har blitt formet av vind og sjø til fjell topper, bakker og fantastisk landskap. Øyens klima er mildt og tørt, vegetasjonen består hovedsakelig av frodige skoger, frukthager og vingårder. En beskyttet naturlig miljø hvor det er mange land- og marinedyr. Øyen har fast ca. 13.000 beboere, som hvert år øke med flere hundre tusen av turister, de fleste bare for en enkelt dag.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.