Positano Jet
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Positano Jet

Positano Jet kjører høyhastighetsfartøy langs den vakre 55 kilometer lange Amalfikysten. Fra april til oktober går fergetjenesten fra Amalfi til Positano og videre til Capri. Reisen tar bare 30.minutter. I høysesongen er det mange daglige avganger, slik at du kan nyte den fantastiske havutsikten, og se de pittoreske klippene langs kysten. Fartøyet har en øvre bro som har maksimal kapasitet på 196 passasjerer. Her kan du ta inn den vakre utsikten, mens du nyter det italienske klimaet. Inne er det aircondition dersom du skulle trenge et avkjølende sted å være i løpet av turen. Fergene er en del av Lucibelloflåten, som er et båtleie- og charterselskap, og er et godt etablert selskap på Amalfikysten.

Med directferries.no kan du sammenligne Positano Jet seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.