Amalfi til Napoli Ferge

Amalfi Napoli fergeruten knytter Italia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. NLG seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Alilauro servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 15 min.

Det er 25 Uke overfarter på Amalfi Napoli ruten mellom Italia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Amalfi - Napoli Fergeselskaper

  • NLG
    • 3 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Alilauro
    • 4 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Amalfi Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Amalfi Guide

Amalfi er en by og kommune i Salerno provins, I Campania regionen i Italia. Byen er beliggende ved en dyp kløft ved foten av Monte Cerreto (1,315 meter høy), omgitt av dramatiske klipper og kystlandskap. Amalfi er hovedbyen på kysten, hvor den ligger og heter Costiera Amalfitana på italiensk, og er et populært turistreisemål, sammen med andre byer på samme kyst, slik som Positano, Ravello og andre. Amalfi er et Unesco verdensarv område.

Saint Andrews katedral (Duomo) overser Piazza Duomo. Katedralen dateres tilbake til det 11. århundret, og det indre er barokkstil. Katedralens fasade er bysantinsk stil og er prydet med forskjellige malerier av helgener, inkludert et stort ett av Saint Andrew.

Amalfi kysten er berømt for produksjonen sin av Limoncello likør og området er kjent for å dyrke sitroner. Sitroner dyrket i området er normalt lange og minst dobbelt så store som andre sitroner.