Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Bari havn

 • Med bil

  Bari havn er tilgjengelig av A14 fra nord Bari. Fra Napoli kan du ta A16.

 • Med tog

  Det er direkte togforbindelser som knytter Bari til alle de store italienske destinasjoner. Stazione Centrale (den lokale togstasjon) ligger ca. 1,5 km fra havnen.

 • Med buss

  ’Linea 20’ går regelmessig fra havnen til Bari togstasjon og billetter kan kjøpes i kiosken inne på stasjonen. Billetter må godkjennes ved ombordstigning. Pris er rundt €0.70 per person.

 • Adresse

  Piazzale Cristoforo Colombo, 1 70122 Bari

 • Bari Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bari før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bari Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Bari Ferge servicer

Bari Guide

Bari Guide

Bari er en gammel barokke byen som ligger vakkert til ved havet. Byen er hovedstad i regionen Puglia og provinsen Bari. Etter Napoli er Bari den nest største byen i den sørlige delen av fastland Italia. I flere århundrer har byen vært en stor kommersiell, fiske og fergehavn. Det ble innlemmet i det moderne landet Italia i 1861. Det er tre forskjellige deler av Bari; den gamle byen på en halvøy i nord, Murattianno i syden og det sentrale området, som var et stort shopping og kontor areal. På tross av tronen som er satt av den dominerende religiøse arkitekturen, dukket en rekke trendy restauranter og nattklubber opp og skaper en livlig natteliv.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.