Adria Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Adria Ferries

Adria Ferries tilbyr tjenester mellom Italia og Albania, fra de italienske havnebyene Ancona, Bari og Trieste til Durres, som er den nest største byen i Albania. Adria Ferries ble etablert i 2004, og har transportert over to og en halv million passasjerer og syv hundre tusen kjøretøy siden den gang. I 2014 ble selskapet anerkjent som en markedsleder i ferjeoverganger mellom de to nasjonene, de har en av de største flåtene når det gjelder total kapasitet.

AF Michela som tidligere ble kalt Conero Riviera var det opprinnelige fartøyet i Adria Ferries-flåten, og kan transportere over åttehundre passasjerer. Også med på flåten er AF Claudia, en av de største fergene i Adriaterhavet. Denne kan transportere mer enn femten hundre passasjerer, og har tohundre og åtti luksuriøse lugarer. AF Francesa ble med i skipsflåten i 2009, pågrunn av den nylig introduserte Bari-Durres-ruten, etterfulgt av skipene AF Marina i 2012 og Aurelia to år etter.

Se Adria Ferries sine rutetider, priser og bestill Adria Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Adria Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Adria Ferries routes and ports

Adria Ferries kundeanmeldelser

 • "Forferdelig!!!"

  Jeg vil ikke anbefale denne fergeservicen. Turen startet 5 timer sent, ankom 5 timer sent og vi måtte vente to timer på å komme av. I alt 7 timer forsinkelse!!!

  Les mer Les mindre
 • "Første tur med ferge noensinne"

  Det skal sies at meg og kjæresten min hadde forventet noe som var verre og ikke behagelig for passasjerer, men heldigvis var alt godt! Vår tur var en nattferge fra Durres, Albania til Bari, Italia den 15 september. På grunn av storm, trodde vi at vi skulle være i nærheten av toalettet, hvis dere forstår hvad jeg mener…. Innsjekking starter mer enn 3 timer før avgang. Vi var noen av de første som kom gjennom passkontrollen og fikk lugaren vår. Akkurat som hele skipet, er lugarene temmelige gamle. Vi snakket med personalet som fortalte oss at denne ”maskinen” har vært i bruk siden 1974! Nesten 40 år på vannet er nokså godt arbeid, sammenlignet med det dette skipet kunne tilby reisende for 30 år siden! Fasilitetene er gamle, men gode. Brus og bad er enkel, men god. Selve lugaren var ikke så behagelig, da vi gjerne ville ha to senger ved siden av hverandre, men fikk køyesenger, slik at jeg sov over kjæresten min. Men da vi forlot fergen, så vi at det var lugarer med vindu og to senger ved siden av hverandre. Støyen fra motoren var en smule irriterende til å starte med, da vi sto i Durres. Men etter vi falt i søvn, nøt vi nesten lyden fra motoren. Dessverre kan man bare betale i euro, noe som vi virkelig ikke forstår. Vi lever i det 21. århundret, denne fergens rute er velkjent av personalet, og de vet at det er mange albanske mennesker som reiser til Italia. Det italienske personalet var uhøflige og ville ikke akseptere albanske Lek. Dette er selvfølgelig ikke personalets skyld; de gjør bare hva de får beskjed på. Men det betyr ikke at de skal være uhøflige og uvennlige om bord! De skal være kompetent, profesjonell og tolerant. Mye av personalet var fra andre land; Kroatia, Montenegro, Filippinene, Italia, Ukrania, Russland osv. Alt i alt, var det en behagelig tur. Jeg vil anbefale reisende å bestille en lugar med vindu, toalett og bad. Vi reiste uten bil, så for oss ville sitteplasser koste omkring EUR 90, men prisen for en lugar for oss begge var EUR 150. Det var billigere og hyggeligere for oss :) Ønsker alle en sikker reise!

  Les mer Les mindre
 • "Motorsykkel"

  Vi tok en natte ferge og da vi kjørte oppad rampen, var vi glade for at overflaten var tørr (det samme når man skal ned igjen). Vi skulle selv feste syklene, og var heldige at det bare var to av oss, da vi bare kunne se to ledninger? Lugaren var ren, liten, det var to senger, hvor man behageligt kunne sove. I forhold til spisning om bord, kan vi ikke omtale oss, da vi spiste middag før vi kom om bord. Personalet om bord var vennlige og forsøkte å besvare alle spørsmålene dine.

  Les mer Les mindre
 • "Elsker dette skipet!"

  Jeg var om bord i mer enn 10 måneder som 3. ingeniør og nøt virkelig oppholdet mitt. Jeg håper at jeg kan komme tilbake om bord snart!

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.